Yuna Bengang Fesyen Baju Kahwin Dikritik Ketinggalan Zaman

Hiburan

Yuna Bengang Fesyen Baju Kahwin Dikritik Ketinggalan Zaman

Sudah tiga minggu selebriti Yuna melangsungkan perkahwinan bersama cinta hatinya Adam Sinclair, namun sehingga hari ini beliau masih menjadi perhatian ramai.

Advertisement

Walaupun ramai yang memuji betapa eksklusifnya majlis perkahwinan pasangan ini, ada juga pihak  mengkritik fesyen baju kahwin Yuna ketika majlis bertandang. Baju rekaan Hatta Dolmat itu dikatakan sudah ketinggalan zaman.

Menurut pemilik akaun @i_knowfashion, rekaan itu sudah terlalu biasa bagi pengantin berhijab dan tidak mempunyai ciri-ciri eksklusif yang sesuai dengan imej Yuna sebagai penyanyi antarabangsa.

Advertisement

Bengang dengan ulasan negatif tersebut,  Yuna membalas kritikan itu menerusi ruangan komen. Yuna menganggap individu terbabit tidak berhak memberikan sebarang komen meghina rekaan Hatta kerana pereka fesyen itu sudah memberikan yang terbaik untuk menghasilkan busana perkahwinannya.

Semua orang mempunyai hak untuk menyuarakan pendapat mereka. Mungkin sahaja ia bukan satu penghinaan buat pereka fesyen baju perkahwinan Yuna tetapi cuma teguran untuk beliau menghasilkan sesuatu yang lebih gempak pada masa depan. Apa komen korang?

Kredit Foto : The Jubsi Company

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

42 Comments

  1. Tanya aje

    February 18, 2018 at 9:07 pm

    Yang komen2 negatif ni,, ada sponsor ke yuna kawen tuu?? Hahahaa

  2. Fashion police

    February 18, 2018 at 8:35 pm

    Yuna pun dah mentality kampung juga nk sibuk hentam komen org. Look yuna, you signed up for this. Thats wht being a celeb abt. I thought you lived in the states should thought you a thing or two abt being in the spotlight. Its really low that you actually hv time to layan ppl’s comment over a dress. Yes its ugly, so what!?

  3. tukang cat

    February 17, 2018 at 11:36 pm

    tak perlulah nak komen orang lebih2.. orang tu dah bahagia, yg komen buat tohmahan ni apa hal..

  4. abgjo

    February 17, 2018 at 8:25 pm

    Lose that ugly old Towel atas kepala tu dulu..the rest will be ok :) Makes you look years older . Kau international figure, org asing pon confius dgn nationality kau. Nenek VOODOO africa pon minat pakai terban marban.

  5. abgjo

    February 17, 2018 at 8:23 pm

    Lose that uglly old Towel atas kepala tu dulu..the rest will be ok :) Makes you look years older . Kau international figure, org asing pon confius dgn nationality kau. Nenek VOODOO africa pon minat pakai terban marban.

Loading...