Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Yuna Bengang Fesyen Baju Kahwin Dikritik Ketinggalan Zaman

Sudah tiga minggu selebriti Yuna melangsungkan perkahwinan bersama cinta hatinya Adam Sinclair, namun sehingga hari ini beliau masih menjadi perhatian ramai.

Advertisement

Walaupun ramai yang memuji betapa eksklusifnya majlis perkahwinan pasangan ini, ada juga pihak  mengkritik fesyen baju kahwin Yuna ketika majlis bertandang. Baju rekaan Hatta Dolmat itu dikatakan sudah ketinggalan zaman.

Menurut pemilik akaun @i_knowfashion, rekaan itu sudah terlalu biasa bagi pengantin berhijab dan tidak mempunyai ciri-ciri eksklusif yang sesuai dengan imej Yuna sebagai penyanyi antarabangsa.

Advertisement

Bengang dengan ulasan negatif tersebut,  Yuna membalas kritikan itu menerusi ruangan komen. Yuna menganggap individu terbabit tidak berhak memberikan sebarang komen meghina rekaan Hatta kerana pereka fesyen itu sudah memberikan yang terbaik untuk menghasilkan busana perkahwinannya.

Semua orang mempunyai hak untuk menyuarakan pendapat mereka. Mungkin sahaja ia bukan satu penghinaan buat pereka fesyen baju perkahwinan Yuna tetapi cuma teguran untuk beliau menghasilkan sesuatu yang lebih gempak pada masa depan. Apa komen korang?

Kredit Foto : The Jubsi Company

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 Comments

  1. Nd

    February 19, 2018 at 8:08 pm

    Masalah nya semua wedding dress dia pakai towel kuar dari bilik air. . Sesekali pakai tudung bawal batu tabur2 pun aku rasa dah cantik. Si lopak tu jual tudung bawal batu bata harga 3 rat lebih. . . Aku beli rm10 je kat pasar

  2. lina

    February 19, 2018 at 8:36 am

    hmm dia ni org biasa komen pon da sentap. nk pergi international x blh senang sentap kak. nnt one day dapat pergi Grammy, ko pakai Hatta Dolmat and kena kutuk ngan Fashion Police agaknya akan keluar statement camni ke tak ek? lol. Actually, tak kisah pon baju dia lawa ke tak asal dia sendiri suka and rs konfiden nk pakai masa big day. orang nk cakap ape pun bila kita dah puas hati dgn baju dan design tu buat ape la nk ambik pusing.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top