June 11th, 2019

Selepas kejayaan kolaborasi bersama dalam album terbaru Epik High, kini penyanyi antarabangsa Yuna seakan memberikan gambaran beliau bakal berkolaborasi dengan rapper terkenal Korea Selatan, Jay Park.

Yuna yang kini berada di Seoul, Korea memuat naik foto dirinya bersama Jay Park menerusi akaun Instagramnnya.

Advertisement

Menguatkan lagi spekulasi berkenaan, Jay Park turut memuat naik gambarnya bersama dengan Yuna dari sudut yang berlainan di sebuah studio rakaman.

Rata-rata peminat mengharapkan kolaborasi antara kedua-dua penyanyi ini akan terjadi dalam masa terdekat. Sama-sama kita nantikan kejutan daripada Yuna dan Jay Park, tentunya gabungan mereka akan menghasilkan karya yang gempak.

Advertisement

14 responses to “Yuna Bakal Berkolaborasi Dengan Jay Park?”

  1. KPOPERS says:

    Jap Park ni ex kumpulan Kpop 2PM. Again again and again~~~~

  2. Alia says:

    Tahniah yuna

  3. Anonymous says:

    yuna kalau sudah berkolaborasi dgn JP..ni maka akan terkinja2lah ye..bini org trkinja2, nnti kemaluan jatuh..

    • sajat says:

      kau dah kenapa syaiton??

    • Anonymous says:

      mak aku ckp, bini org tak elok terkinja2 sbb menari atau basuh kain terkangkang2, nnti kemaluan jatuh, bentuk nya mcm telur rebus di kopek kulit.
      Kalau dlm pantang lagi bahaya buat kerja berat dlm rmh, nnti jatuh juga kemaluan..itulah maksud aku., jtuh tu maksud aku, berupa telor ayam rebus di kopek kulit..itulah telur dlm rahim…

    • Anonymous says:

      yuna ader ker plan nak cari anak pun…. dari kawin smpi laa ni asek cari artis overseas tuk berkolaborasi…
      turban pun dah sebijik sarung benggali style… yg untung abang dia jgk dpt artis indon si Bunga citra lestari.. dah laa stylo cantik.. anak pun hensem.. nyanyi pun meletop.. xyah cari artis international bagai.. buat konsert kt asean country pun sold out..

    • Anonymous says:

      kemaluan atau peranakan, dear? nak bagi fakta, gali ilmu dulu ye.

    • Anonymous says:

      at least u fhm..

  4. Syazzy says:

    Love Yuna.

  5. Anonymous says:

    yo yo yo yo

Loading...