Yuna Bakal Berkolaborasi Dengan Jay Park?

Hiburan

Yuna Bakal Berkolaborasi Dengan Jay Park?

Selepas kejayaan kolaborasi bersama dalam album terbaru Epik High, kini penyanyi antarabangsa Yuna seakan memberikan gambaran beliau bakal berkolaborasi dengan rapper terkenal Korea Selatan, Jay Park.

Advertisement

Yuna yang kini berada di Seoul, Korea memuat naik foto dirinya bersama Jay Park menerusi akaun Instagramnnya.

Menguatkan lagi spekulasi berkenaan, Jay Park turut memuat naik gambarnya bersama dengan Yuna dari sudut yang berlainan di sebuah studio rakaman.

Rata-rata peminat mengharapkan kolaborasi antara kedua-dua penyanyi ini akan terjadi dalam masa terdekat. Sama-sama kita nantikan kejutan daripada Yuna dan Jay Park, tentunya gabungan mereka akan menghasilkan karya yang gempak.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

14 Comments

  1. KPOPERS

    June 11, 2019 at 5:33 pm

    Jap Park ni ex kumpulan Kpop 2PM. Again again and again~~~~

  2. Alia

    June 11, 2019 at 4:42 pm

    Tahniah yuna

  3. Anonymous

    June 11, 2019 at 3:09 pm

    yuna kalau sudah berkolaborasi dgn JP..ni maka akan terkinja2lah ye..bini org trkinja2, nnti kemaluan jatuh..

    • sajat

      June 11, 2019 at 3:16 pm

      kau dah kenapa syaiton??

    • Anonymous

      June 11, 2019 at 3:24 pm

      mak aku ckp, bini org tak elok terkinja2 sbb menari atau basuh kain terkangkang2, nnti kemaluan jatuh, bentuk nya mcm telur rebus di kopek kulit.
      Kalau dlm pantang lagi bahaya buat kerja berat dlm rmh, nnti jatuh juga kemaluan..itulah maksud aku., jtuh tu maksud aku, berupa telor ayam rebus di kopek kulit..itulah telur dlm rahim…

    • Anonymous

      June 11, 2019 at 4:04 pm

      yuna ader ker plan nak cari anak pun…. dari kawin smpi laa ni asek cari artis overseas tuk berkolaborasi…
      turban pun dah sebijik sarung benggali style… yg untung abang dia jgk dpt artis indon si Bunga citra lestari.. dah laa stylo cantik.. anak pun hensem.. nyanyi pun meletop.. xyah cari artis international bagai.. buat konsert kt asean country pun sold out..

    • Anonymous

      June 11, 2019 at 4:39 pm

      kemaluan atau peranakan, dear? nak bagi fakta, gali ilmu dulu ye.

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 9:32 am

      at least u fhm..

  4. Syazzy

    June 11, 2019 at 3:07 pm

    Love Yuna.

  5. Anonymous

    June 11, 2019 at 3:07 pm

    yo yo yo yo

Loading...