Written by Bella | June 11th, 2019

Selepas kejayaan kolaborasi bersama dalam album terbaru Epik High, kini penyanyi antarabangsa Yuna seakan memberikan gambaran beliau bakal berkolaborasi dengan rapper terkenal Korea Selatan, Jay Park.

Yuna yang kini berada di Seoul, Korea memuat naik foto dirinya bersama Jay Park menerusi akaun Instagramnnya.

Menguatkan lagi spekulasi berkenaan, Jay Park turut memuat naik gambarnya bersama dengan Yuna dari sudut yang berlainan di sebuah studio rakaman.

Rata-rata peminat mengharapkan kolaborasi antara kedua-dua penyanyi ini akan terjadi dalam masa terdekat. Sama-sama kita nantikan kejutan daripada Yuna dan Jay Park, tentunya gabungan mereka akan menghasilkan karya yang gempak.

14 responses to Yuna Bakal Berkolaborasi Dengan Jay Park?

  1. Anonymous says:

    yo yo yo yo

  2. Syazzy says:

    Love Yuna.

  3. Anonymous says:

    yuna kalau sudah berkolaborasi dgn JP..ni maka akan terkinja2lah ye..bini org trkinja2, nnti kemaluan jatuh..

    • sajat says:

      kau dah kenapa syaiton??

      • Anonymous says:

        mak aku ckp, bini org tak elok terkinja2 sbb menari atau basuh kain terkangkang2, nnti kemaluan jatuh, bentuk nya mcm telur rebus di kopek kulit.
        Kalau dlm pantang lagi bahaya buat kerja berat dlm rmh, nnti jatuh juga kemaluan..itulah maksud aku., jtuh tu maksud aku, berupa telor ayam rebus di kopek kulit..itulah telur dlm rahim…

        • Anonymous says:

          yuna ader ker plan nak cari anak pun…. dari kawin smpi laa ni asek cari artis overseas tuk berkolaborasi…
          turban pun dah sebijik sarung benggali style… yg untung abang dia jgk dpt artis indon si Bunga citra lestari.. dah laa stylo cantik.. anak pun hensem.. nyanyi pun meletop.. xyah cari artis international bagai.. buat konsert kt asean country pun sold out..

        • Anonymous says:

          kemaluan atau peranakan, dear? nak bagi fakta, gali ilmu dulu ye.

        • Anonymous says:

          at least u fhm..

  4. KPOPERS says:

    Jap Park ni ex kumpulan Kpop 2PM. Again again and again~~~~

  5. Get real says:

    Kau collaborate la dgn sapa pun, mati hidup balik takkan famous mcm Bts

  6. unknown says:

    ak x faham apa yg best yuna ni.. sometimes ak confius yuna ni nyanyi ka cakap.. cannot brain

  7. Anonymous says:

    yuna ni dah kawin buat cara dah kawin… umur mengejar dah tu.. relax usaha anak dulu…
    ni keliling dunia cari artis nak kolaborasi… smpikan raya aidilfitri pun taknak balik jupe family… tah jadi manusia aper lah yuna ni skrg…

Leave a Reply to Syazzy Cancel reply