Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Yuna Bakal Berkolaborasi Dengan Jay Park?

Selepas kejayaan kolaborasi bersama dalam album terbaru Epik High, kini penyanyi antarabangsa Yuna seakan memberikan gambaran beliau bakal berkolaborasi dengan rapper terkenal Korea Selatan, Jay Park.

Advertisement

Yuna yang kini berada di Seoul, Korea memuat naik foto dirinya bersama Jay Park menerusi akaun Instagramnnya.

Menguatkan lagi spekulasi berkenaan, Jay Park turut memuat naik gambarnya bersama dengan Yuna dari sudut yang berlainan di sebuah studio rakaman.

Rata-rata peminat mengharapkan kolaborasi antara kedua-dua penyanyi ini akan terjadi dalam masa terdekat. Sama-sama kita nantikan kejutan daripada Yuna dan Jay Park, tentunya gabungan mereka akan menghasilkan karya yang gempak.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 Comments

  1. Anonymous

    June 12, 2019 at 10:33 am

    yuna ni dah kawin buat cara dah kawin… umur mengejar dah tu.. relax usaha anak dulu…
    ni keliling dunia cari artis nak kolaborasi… smpikan raya aidilfitri pun taknak balik jupe family… tah jadi manusia aper lah yuna ni skrg…

    • Anonymous

      June 12, 2019 at 11:50 am

      Duduk kaki pun terbuka luas dahhhhhhhhhhhhhhhhh

  2. unknown

    June 12, 2019 at 10:01 am

    ak x faham apa yg best yuna ni.. sometimes ak confius yuna ni nyanyi ka cakap.. cannot brain

  3. Get real

    June 12, 2019 at 9:54 am

    Kau collaborate la dgn sapa pun, mati hidup balik takkan famous mcm Bts

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama