Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

You Are Not Rehabilitation For Badly Raised Men – Noor Nabila

Semakin hangat nampaknya spekulasi mengenai rumah tangga kakak kepada Neelofa iaitu Noor Nabila dan pelakon Sharnaaz Ahmad.

Advertisement

Sekali lagi, Nabila memuat naik kata-kata peringat kepada wanita dan jika diterjemahkan apa yang tersurat, seorang wanita bukan ibarat tempat pemulihan yang ditugaskan untuk memulihkan seorang lelaki yang dibesarkan dengan cara dan keadaan yang teruk

Wanita memerlukan teman bersama yang saling melengkapi dan bukannya projek. Rata-rata netizen mempercayai petikan kata-kata itu seakan ditujukan buat suaminya.

Antara beberapa lagi luahan Nabila menerusi Insta Stories hari ini :-

Advertisement

Begitu mendalam juga maksud disebalik segala luahan Nabila. Malah, kedua-dua pasangan ini lebih selesa untuk memuat naik foto anak mereka Jebat Jayden di akaun Instagram dan tiada lagi foto suami isteri itu bersama.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

109 Comments

  1. bui

    March 12, 2019 at 11:54 am

    Nabila ni kan janda… mmg ada problem kot. laki hari tu pun ceraikan dia .

  2. unknown

    March 12, 2019 at 11:00 am

    biadap sungguh si nabila.. kalau ak jadi 1 of shanaz family members memang ak x kasi can.. ko & family ko tu well mannered sgt ker..

  3. Anonymous

    March 12, 2019 at 10:58 am

    ada betulnya n salahnya cakap nabila tu, ko baru setahun dua kawen dah nak give up, kalau laki tu perangai x elok, cuba lah ubah pelan2 ke arah yang baik n ko pon cermin jugak perangai ko tu samada lebih baik or sama aje level2nya. sebab aku ada baca stokis merungut cakap perangai kakak lofa ni pon same je azab nye mcm sharnaz.

  4. black maria

    March 12, 2019 at 10:53 am

    lelaki ni memang macam ni……..bila dah kahwin baru nampak perangai sebenar…laki aku dulu time bercinta pijak semut pon x mati suara pun dengar tak dengar jer klu bercakap..bile dh kawen memekik cam orang gila kalau kite tak ikut cakap die…tapi tulh kene pandai2 handle rumahtangga..dah tau die jenis camtu jgn provoke lah…senyap2 sudah..die dh cool baru bincang…benda sikit2 x perlu lah sampai bercerai. lainlah klu die tangankan ko angkat kaki lh ape lg.

  5. Bunga

    March 12, 2019 at 10:30 am

    Rasanya dulu pernah baca Nabila ni yang nak kenal sangat dengan Sharnaaz. Dia yang suruh Lopa kenalkan dia dengan Sharnaaz tu. Sekarang bila dah kenal dah kawen dah ada anak terus lupa tuela yang awak gilakan sangat dulu. Sian Jebat.

Loading...
To Top