Written by Bella | March 11th, 2019

Semakin hangat nampaknya spekulasi mengenai rumah tangga kakak kepada Neelofa iaitu Noor Nabila dan pelakon Sharnaaz Ahmad.

Sekali lagi, Nabila memuat naik kata-kata peringat kepada wanita dan jika diterjemahkan apa yang tersurat, seorang wanita bukan ibarat tempat pemulihan yang ditugaskan untuk memulihkan seorang lelaki yang dibesarkan dengan cara dan keadaan yang teruk

Wanita memerlukan teman bersama yang saling melengkapi dan bukannya projek. Rata-rata netizen mempercayai petikan kata-kata itu seakan ditujukan buat suaminya.

Antara beberapa lagi luahan Nabila menerusi Insta Stories hari ini :-

Begitu mendalam juga maksud disebalik segala luahan Nabila. Malah, kedua-dua pasangan ini lebih selesa untuk memuat naik foto anak mereka Jebat Jayden di akaun Instagram dan tiada lagi foto suami isteri itu bersama.

109 responses to You Are Not Rehabilitation For Badly Raised Men – Noor Nabila

  1. Bebigurl says:

    Only now she realized tht sharnaz guy BADLY RAISED. GURLLL TENGOKLAH THT GUY PNYA CHOICES OF WORDS samseng VULGAR barbarian like GAWD I SWEAR buta sngt sbb cinta agknya.
    PLUS HE’S TOO EGO. NEVER ADMIT HIS WRONGS. baran……..why can’t u see tht tho…..sigh….my heart goes out to nabila, u’re too good for trash liddat

  2. pemeehati says:

    dugaan perkahwinan 5thn pertama mcm ni la, kenali pasangan masing2, doa byk2 tapi klu dua2 keras ketung, cerai adalah jln terakhir, sb tu ramai jadi janda/duda 3 thn pertama. ibarat mcm ni,,kita tak boleh ubah dunia ikut rentak kta, kita tak boleh ubah insan lain ikut kita, tapi yang perlu berubah adalah diri sendiri, kita tiada kudrat utk ubah org lain, yg perlu kita buat adalah doa shj. apapun dua2, semua tepuk tangan temasuklah syaitan.

  3. haha says:

    hari tu sharnaaz bagi tajuk jangan menidakkan ketua kamu iaitu kaum adam, skang si nabila cakap mcm ni. mksudnya diorg ada problem komunikasi. maybe sharnaaz jenis suka nabila ikut kata dia, tapi si nabila jenis tak dengar kata, jenis suka ikut kepala dia. lepas tu bila masing2 ego, masing2 tak nak mengalah, jadila mcm ni. si sharnaaz rasa nabila isteri yg tak hormat suami, si nabila rasa sharnaaz jenis mengongkong. Come on guys, ingat anak tu. benda macam ni boleh solve dengan syarat masing2 buang ego. si suami tau limit dengan isteri, si isteri plak hormat suami. kena saling lengkap melengkapila.

  4. artis kalau ada pape masalah mesti nak letak ayat2 acah2 deep dalam bahasa inggeris, bahasa melayu semakin dilupakan padahal lagi indah dan teratur serta lagi mendalam

  5. feldegast says:

    1.LGBT=haram dan berdosa.
    2.Hubungan lelaki perempuan tanpa batasan, couple, zina=haram dan berdosa.
    3.Hisap rokok=haram dan berdosa.

    Tapi No.2 dan No.3 tu disanjung, bila couple2 belum kahwin post merata-rata semua dipuji sweet, disanjung romantis bagai. Yang No.3 tu semua orang tutup mata buat-buat tak nampak. Yang dijadikan isu berdosa hanya LGBT sahaja.

    Faktanya, No.2 dan No.3 tu pun haram dan berdosa jugak!

    Bukan nak menangkan LGBT, tapi kenapa netizen lupa yang No.2 dan No.3 tu? Kenapa bila hujan ribut disalahkan LGBT sahaja? Kenapa tak fikir itu mungkin juga peringatan kepada pasangan lelaki perempuan yang ada hubungan tanpa batasan dan geng-geng hisap rokok yang dalilnya tetap juga sama iaitu haram dan berdosa? Dosanya sama sahaja.

  6. Bunga says:

    Rasanya dulu pernah baca Nabila ni yang nak kenal sangat dengan Sharnaaz. Dia yang suruh Lopa kenalkan dia dengan Sharnaaz tu. Sekarang bila dah kenal dah kawen dah ada anak terus lupa tuela yang awak gilakan sangat dulu. Sian Jebat.

  7. black maria says:

    lelaki ni memang macam ni……..bila dah kahwin baru nampak perangai sebenar…laki aku dulu time bercinta pijak semut pon x mati suara pun dengar tak dengar jer klu bercakap..bile dh kawen memekik cam orang gila kalau kite tak ikut cakap die…tapi tulh kene pandai2 handle rumahtangga..dah tau die jenis camtu jgn provoke lah…senyap2 sudah..die dh cool baru bincang…benda sikit2 x perlu lah sampai bercerai. lainlah klu die tangankan ko angkat kaki lh ape lg.

  8. Anonymous says:

    ada betulnya n salahnya cakap nabila tu, ko baru setahun dua kawen dah nak give up, kalau laki tu perangai x elok, cuba lah ubah pelan2 ke arah yang baik n ko pon cermin jugak perangai ko tu samada lebih baik or sama aje level2nya. sebab aku ada baca stokis merungut cakap perangai kakak lofa ni pon same je azab nye mcm sharnaz.

  9. unknown says:

    biadap sungguh si nabila.. kalau ak jadi 1 of shanaz family members memang ak x kasi can.. ko & family ko tu well mannered sgt ker..

  10. bui says:

    Nabila ni kan janda… mmg ada problem kot. laki hari tu pun ceraikan dia .

  11. Keluarga Shakinah says:

    Nak bahagia rumahtangga take it easy, kau ambik sikap kelebihan dia n kau tambah sikap kekurangan dia, saling menghormati n melengkapi, bertolak ansur n saling memuji serta berterima kasih n ikhlas serta redha yg suami/isteri itu anugerah Allah. Sentiasa bersykur serta saling bermaafan. enjoy!!!!

  12. Kecik Nikoles says:

    tulah masa bercinta bukan main lg ni…..tahu dulu ko carik dato ganyut pon xpe jnji duit masyuk bln2 ni ko arap sharnaaz br ko tahu camnooo??? bercinta mmg indah dh kahwin ank dah kuar sorang dua tangungjwb lg beso ooo..belanja lg parah nk2 ko retis semua nk yg branded je dpt pkok laki yg xbper nk ad duit amik ko!!!

  13. Kecik Nikoles says:

    tulah masa bercinta bukan main lg ni…..tahu dulu ko carik dato ganyut pon xpe jnji duit masyuk bln2 ni ko arap sharnaaz br ko tahu camnooo??? bercinta mmg indah dh kahwin ank dah kuar sorang dua tangungjwb lg beso ooo..belanja lg parah nk2 ko retis semua nk yg branded je dpt pkok laki yg xbper nk ad duit amik ko!!!

  14. OwlME says:

    couldn’t agree more with her statement.. man nowadays so teruk and immature.. mak diorang bukan main nak menantu perfect.. tapi anak jantan kau.. hampehh…