Written by Bella | July 17th, 2019

Pelbagai spekulasi terus berlegar kini mengenai status perkahwinan Rihana Oksana dan Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V.

Dikala isu tersebut sedang hangat diperkatakan, komen pelakon dan pengacara Yana Samsudin yang bertanyakan kebenaran disebalik khabar angin mengenai status rumah tangga Rihana Oksana pula mendapat perhatian dan kritikan netizen.

Rata-rata netizen kurang senang dengan pertanyaan Yana itu yang seolah mahu menyibuk tentang hal rumah tangga orang lain. Ada juga netizen yang mengaitkan kembali isu sebelum ini dimana Yana pernah dihentam, selepas mencampuri hal perceraian selebriti Fizo Omar dan Mawar Karim.

Tidak salah untuk Yana mendapatkan kepastian, mungkin caranya tidak kena? Apa-apa pun, berita mengenai Rihana Oksana itu belum dapat disahihkan lagi, jangan buat andaian sendiri. Sama-sama kita doakan yang baik-baik sahaja.

Sumber Berita : Forum CARI

23 responses to Yana Samsudin Diserang Netizen, Persoal Status Rihana Oksana

  1. aku says:

    abes yg netizen dok serang komen yana tu..korang tak d kira menyibuk ke? eh..x memasal aku menyibuk hal korang yang menyibuk hal orang ni..hahaha..klaka la

  2. mahacheta says:

    Tunggu lah turn dia lak kena cerai dgn laki dia…kau tu anak baru sorang oiiii

    • Anonymous says:

      aku pun menyampah dkt yana ni sebab menyibuk hal rumah tangga org. psgn mana yg nak happy declare dorg bercerai. bimbo jgk si yana ni. tp ko pun tau lah marah tp jgn sampai doa yg tak baik dkt dia.

  3. Anonymous says:

    Halah halah mentang tak ade isu rumah tangga belum jamin perkahwinan kau kekal seumur hidup sis. Jangan sibuk jge je perkahwinan ko tu. Allah nak pusing 360 darjah sekejap je time tu pergi menyorok dlm gua.

  4. walle walle says:

    dah lama x kuar tv, x berlakon…sbb tu banyak masa nak menyibuk hal rumahtangga org..ye dok?

  5. Pemerhati bebas says:

    Netizen bodo duk my queen my queen… kawen dgn sultan tak otomatik menjadikan awak queen lagi2 kawen sorok2 camtu… kalau sk (sultan kelantan) nk jadikan awak queen tade la dia kawen awak senyap2… yg si rihana tu pon tak menyabo… perasan bila kawen terus bole naik takhta padahal istana tak approve pun.. ko tu je yg self appoint. Even anak dia pun sk tak appoint jd tengku mahkota. Segalanya di tgn sultan… dia ada power utk ubah segalanya berkenaan takhta dan appointment. Tengku mahkota kelantan skrg pun sultan kelantan tukar appoint adik dia yg no 3 selepas adik dia no 2 buat hal kes manohara.. sk tak suka limelight camtu.

  6. wek says:

    ntah la. mcm xminat langsung ng yana ni. biase2 je. laki dia pn sme. xde spesis nk dijdikn couple role model. sorry

  7. Kepochi says:

    Gosh…direct betul soalan..kot ye pun ko DM ke apa ke..apa la ko ni..omputih kata mind your own business please.

  8. Anonymous says:

    penyibuknya Yana ni, anak sendiri x terjaga, sibuk nak jaga hal org lain…

  9. Anonymous says:

    netizen pun 2×5 juga..tak sedar diri..

  10. kikidoyouwantme says:

    rupa dia dulu masa mula2 masuk industri lagi cute…tetiba je jadi lain benau..bertukar terus…betulkan gigi..rupa leh bertukar eh…saja la aku tanya…

  11. Anonymous says:

    bibir nipis mmg kepohci…………penyibukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  12. anonymous says:

    oh my eng longkang.. selongkang sifat dirinya

  13. Noname says:

    Be polite la….mereka bkn artis…

  14. Logik sikit says:

    Tak salah jd org yg prihatin. Kl betul bercerai..masyarakt boleh doakn baik2…memanjang sangka2 entah betul tak sebab ape2 nk dimusykilkan bukan ke berdosa…bkn ke uar2 bercerai tu semua tu terbit dr mulut nitezen jugak..

  15. Bawang says:

    Bawang tak pensebok cuma pengulas sambilan je kakaa.

  16. Bawang says:

    Apsal muka yana dah mcm rupa makcik2 bawang je. Welcome to Bawang

  17. laila says:

    perasan gak artis sendu ni sebok hal umah tangga org…rasa dh complete ke ada laki ada anak…wei perjalanan ko jauh lagi…jgn sebok hal rumah tangga org..ko jg je laki ko dh la…nk tjk la tu dia couple artis yg bahagia..

  18. 4chan says:

    Thanks for some other fantastic post. The place else may just anyone get that kind of info in such an ideal approach of writing?
    I’ve a presentation next week, and I’m on the search for such information.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini