July 24th, 2011

Oh yeah ~~~~~~~~~~ Berita baik untuk anda yang pergi ke konsert Xplay 2010 tahun lepas, Xplay 2011 akan kembali untuk menghangatkan jiwa raga anda. Sila kosongkan tarikh tarikh 30 Julai 2011 sebab bermula jam 7 malam di Opera Sunway Piramid, anda akan dihiburkan dengan artis-artis yang awesome. Tak percaya? Cuba tengok video persembahan Mizz Nina di Xplay 2010.

Awesome kan? Xplay 2011 tahun ini lebih awesome lagi. Kali ini ada kumpulan funky nombor 1 Indonesia iaitu Funky Kopral untuk menghiburkan anda semua. Funky Kopral ini kalau bab buat havoc, buat meriah dan buat konsert jadi mantap memang diorang nombor 1 punya. Kalau tak caya boleh tanya kawan-kawan Indonesia anda.

xplay 2011

Tapi selain daripada Funky Kopral, Xplay 2011 ada line up yang bakal menggegarkan Opera Sunway Piramid. Kalau anda peminat funky muzik, confirm anda akan teruja melihat line up yang disediakan di bawah.

xplay 2011

Teruja kan? Meh Abang Nara bagi korang lagi teruja. Korang semua boleh dapatkan TIKET PERCUMA ke Xplay 2011. Yes, memang betul. TIKET PERCUMA. Tak payah bayar tak payah reload. Free of charge. Caranya tersangatlah senang.

xplay 2011

Korang cuma perlu register diri korang di Facebook Xpax untuk mendapatkan tiket percuma ke Xplay 2011. Kalau belum LIKE, kenalah LIKE dulu Facebook Xpax tue.  Tak payah slogan tak payah buat apa-apa. Cuma isikan borang macam kat bawah dan nantikan email daripada pihak Xpax untuk pengesahan. Tapi korang kena cepat sebab tiket adalah terhad. First come first serve la kiranya.

xplay 2011

Namun begitu, kalau korang rasa nak jadi VIP masa Xplay 2011, ada caranya jugak. Kalau korang buat langkah di bawah antara 22-27 Julai ini, anda mungkin boleh menang 2 tiket VIP ke Xplay 2011. Selain itu korang mungkin akan dapat satu table untuk lepak-lepak dengan 5 orang kawan masa Xplay 2011.

xplay 2011

Dan berita baik untuk anda yang telah mendaftar menjadi ahli Kolony, anda berpeluang untuk memenangi Blackberry Curve 8520 masa Xplay 2011. SO kalau belum daftar tue sila lah daftar secepat mungkin ye.

xplay 2011

Untuk lebih info, sila ke laman web Xpax sekarang jugak.


Comments are closed.

Loading...