Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Xpax Blackberry Curve 8520

#Sila skroll ke bawah untuk gosip terbaru

Xpax

Advertisement

Kami kompem korang berabih banyak duit untuk hari raya kan? Sebab kami pob sama gak. Beli baju la, kasut lah, tudung, songkok, baju melayu, belum kira duit raya anak buah lagi. Semuanya menggunakan pulu$.  Tapi ada satu perkara yang korang boleh buat tanpa menggunakan duit, tapi ini dikira HADIAH hari raya untuk diri korang sendiri.

Hadiah ni memang best ; ada gaya, apa lagi kalau bukan Xpax Blackberry Curve 8520. Korang cuma perlu pre-register sekarang tanpa perlu bayar apa-apa. Bila Xpax launch Blackberry Curve 8520 ni, korang akan jadi orang terawal yang dapat tahu tentang harga & pakej yang bakal ditawarkan kepada pengguna prepaid Xpax.

Kenapa kena jadi orang terawal?? kalau register lepas Xpax launch pon boleh kan? Kami tahu mesti soalan ni bermain-main dalam kepala korang. Burung yang keluar sarang awal akan dapat cacing dulu. Begitulah bak pepatah orang putih (early bird gets the worm). Katakanlah korang ada hati ngan Xpax Blackberry ni tapi korang nak tunggu dulu, nak tunggu launch laa..nak tengok dulu lah. By the time korang nak beli, habis. Haa, camne? Menangis tiada guna.

Oklah, cuba kita tengok lagi kelebihan Xpax Blackberry Curve 8520 ni….

  • Hardware/Processor : 512Mhz processor
  • Dimensions (mm) : 109 x 60 x 13.9 mm
  • Weight (g) : 106 (ketupat pon tak seringan ni)
  • QWERTY-Keyboard
  • Navigation Key : Trackpad macam laptop
  • Memory Slot : microSD/SDHC, up to 16GB  (boleh letak lagu raya)
  • Wi-Fi boleh layan BeautifulNara sambil minum kopi sedap  Starbucks, penuh gaya
  • Camera 2.0 Megapixels dengan Max. Resolution 1600x 1200   boleh korang jadi paparazzi kalau jumpa artis jgn lupa amik gambar pastu hantar kat BeautifulNara OK….

P.S: Nampak tak ada “Undilah BeautifulNara” kat tepi tue? Untuk pengetahuan anda, kami telah dicalonkan untuk 2 kategori dalam Nuffnang Blog Awards iaitu Best Entertainment Blog and Most Influential Blog. Memang terharu gila-gila sebab umur BeautifulNara tak sampai pun setahun lagi dah dapat pencalonan untuk 2 kategori. Jadi kami nak mintak jasa baik korang semua, undilah kami di sidebar tue setiap 2 jam. Tapi kena vote untuk semua kategori baru la boleh submit vote anda. Mintak tolong ye ^_^. Thanks a a lot.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top