Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Xpax Blackberry Curve 8520 Launch Party

#Sila skroll ke bawah untuk baca artikel terbaru

xpax blackberry launch party

Advertisement

Macam biasa hari nie selepas balik kerja kami pun online la kejap untuk check email dan update blog. Tiba-tiba terpandang satu email yang bertajuk “Your Invitation To Xpax Blackberry Launch Party”. Biar betik, kata diri ini di dalam hati. Lepas tue baru teringat yang hari tue kami ada mendaftar kat http://xpax.com.my/blackberry untuk pre-register nak dapatkan Blackberry Curve 8520 nie. Tak sangka pulak leh dapat invitation nie. Terima kasih banyak-banyak ye Xpax.

Rasanya ada jugak 2 3 orang readers yang email kitorang cakap diorang pun dapat invite untuk pergi launching parti nie. Meh kitorang bagi details skit kot-kot ada yang dapat invite tapi tak tau kat mana dan apa yang bakal ada malam tue.

Date: 10 October 2009 (Saturday)
Time: 8pm till late
Venue: Republic, Sunway Pyramid
Highlights: Special performances by Joe Flizzow, Arabyrd, Lapsap(Xu) and Twilight Action Girl

Kitorang akan pergi tapi bukan untuk berparti sangat la. Sebab utama kitorang pergi ialah nak beli Blackberry Curve 8520 nie malam tue jugak. Murah tue beb, RM888 je. Kalau tak beli malam tue, harga dia RM1188. Beza kat RM200 gak tue. Yang lagi best, bayar malam tue dapat time tue gak. Memang kitorang akan terus layan ~~~

Jangan terkejut kalau kami bagitau yang dengan RM2.50(2 hinggit 50 sen jer) korang boleh guna unlimited @ full akses. Tak kira la korang nak bukak FB ke FS ke MS ke selang seminit, semua tue charge dia RM2.50 je beb. Memang terlebih berbaloi-baloi nie. Murah bangat seh ~~

Nanti kami akan update lagi info pasal malam launching party Xpax Blackberry nie. Ada sesapa yang dah dapat invitation dan nak pergi? Leh kita pakai baju kaler sama kasik gegar kat sana nanti.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top