Wrong Timing!!

Trending

Wrong Timing!!

Photobucket

Aiseh, wrong timing lah Encik Polis ni…..

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

18 Comments

  1. nissa

    December 20, 2010 at 8:35 pm

    dah mati pown, kene saman gak..
    how sad!..
    hahahahhaa…

  2. Cik Seri Darling

    December 20, 2010 at 3:23 pm

    tapi yang atas bulatan merah tu, mcm mikrofon kan.. tgh wat filem kot diorang neh?

  3. Fedzmy

    December 20, 2010 at 2:53 pm

    hahahahahaha…….

  4. P.ngah

    December 18, 2010 at 11:07 am

    ksian mayat to dh mati pn kna sman~~

  5. janda Shinichi Kudo + EX Heiji Hattori

    December 18, 2010 at 12:56 am

    kesian kat jnazah tu, nasib baik bkn Islam ;p

Loading...