Wrong Timing!!

Trending

Wrong Timing!!

Photobucket

Aiseh, wrong timing lah Encik Polis ni…..

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

18 Comments

  1. ms elegant

    December 22, 2010 at 9:38 pm

    Cik Seri Darling..aku rasa pun diorg tgh buat filem coz xkan la xde org jg kat luar ya keta tu nak d pakai..x logik la..

  2. Anonymous

    December 21, 2010 at 3:27 pm

    sokong … mmg wat pilem pon … heheh

  3. RaifanaChocolateCake

    December 21, 2010 at 8:57 am

    haah. mcm wat filem ni. kantoi microfon. hehe

Loading...