June 17th, 2010

wondergirls

Terima kasih banyak-banyak kepada rakan-rakan di Twitter yang telah menginform kami tentang kehadiran Wonder Girls untuk MTV World Stage. Konsert ini bakal berlangsung di Sunway Lagoon pada 31 Julai ini.

Tak minat Wonder Girls? Jangan risau sebab masih ada Bunkface, Katy Perry dan Tokio Hotel untuk menghiburkan hati anda yang duka lara. Memang mantap-mantap line up dia. Tapi kalau kami dapat tiketnya, memang kami nak pergi sebab nak tengok tarian Wonder Girls jer.

Ramai yang bertanya ada kami akan mengadakan pertandingan untuk mendapatkan tiket ke MTV World Stage nie. Untuk pengetahuan anda semua, kami sudah pun hubungi penganjur dan sedang menunggu maklum balas dari diorang.

Kalau penganjur bagi green light, kami akan terus adakan kuiz untuk anda merebut peluang keemasan menonton MTV World Stage ini. Sapa yang berminat sila angkat kaki anda sekarang jugak.

P.S: Mungkinkah anda tertipu dengan gambar pemakai bra yang seksi ini?


Comments are closed.

Loading...