January 19th, 2012

Siapa sini yang tak kenal Wilma Mohammad bermakna dia lahir pada tahun 2000 dan ke atas. Untuk makluman, Wilma merupakan seorang pelakon yang sama-sama naik dengan Wardina suatu ketika dahulu. Namun Wilma telah lama mendiamkan diri selepas berkahwin dan selepas membuat keputusan mengubah penampilan diri.

wilma

Rasanya ramai yang sedia maklum yang Wilma sudah lama bertudung. Pertama kali Abang Nara melihat cover Majalah Jelita yang menampilkan diri Wilma, agak kagum jugak dibuatnya. Wilma tetap maintain muda dan menarik seperti awal-awal kemunculannya dahulu. Kena pergi korek rahsia awet muda Wilma nie.

Lagi beberapa keping gambar Wilma Mohammad semasa sesi photoshoot untuk majalah Jelita Februari 2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Majalah Jelita.

wilma

wilma

wilma

wilma

wilma

wilma


88 responses to “Wilma Mohammad Hiasi Muka Depan Majalah Jelita Februari 2012”

  1. fauziah says:

    Just watch TV Al-Hijrah, baru tau kata husband dh meninggal..anak bongsu baru 3 tahun, buat bisness homemade cake..sangat tersentuh jiwa ni dengar bualbicara tadi. Al-hamduliillah. i just remember iklan pampers baby dia buat. As quote from her sister “Maksiat ada di mana-mana”. So true dear.

    • jujur says:

      org negatif akan tetap memandang org lain negatif. sebelum komen menasihatkan wilma muhamad tgklah diri sendiri dulu. kalau rasa2 diri dah macam malaikat baru boleh komen….kenapa asal wilma keluar jadi penghias majalah jelita ni ada yg risau wilma akan buang tudunglah, akan jadi bertambah teruklah…kutuk org depan2 dlm ni alim sgt ke?? sblm kutuk org dan menjatuhkan maruah org lain tgklah diri sendiri dulu. nanti dok sibuk kutuk wilma dia kumpul pahala yg konon2 alim tu masuk neraka..x sedar! huh disgusting!

  2. bunga melur says:

    teringt wilma nih belakon dalam filem pasrah dgn erra fazira ngn norman hakim.tpi skrg dah berubah..bagus2 :) (semoga makin ramai artis beragama Islam tutp aurat)

Loading...