Whatchu Whatchu Whatchuwant?

Hiburan

Whatchu Whatchu Whatchuwant?

Ini memang promosi yang sangat gila-gila hebat daripada Xpax. Abang Nara kecewa kerana tidak tahu mengenai promosi Whatchuwant ini awal-awal. Apa taknya, pemenang minggu ke 9 telah diumumkan dan mereka membawa pulang Samsung Galaxy Note dan Samsung Galaxy S II.

whatchuwant

Advertisement

Memang ini Whatchuwant is what you get. Mesti pemenang-pemenang minggu ke 9 tengah happy tahap gaban sekarang ini. Namun masih belum terlewat untuk Abang Nara mencuba kerana hadiah-hadiah yang lebih awesome ditawarkan sehingga ke minggu 16.

whatchuwant

Abang Nara kalau boleh nak rahsiakan cara-cara menyertai promosi Whatchuwant ini daripada anda. Tapi kata orang, kalau dah rezeki, takkan ke mana. Lagipun kalau Abang Nara berkongsi cara-caranya mana tahu rezeki akan dimurahkan. Tak gitu? Kalau anda nak join, sila buat seperti gambar di bawah.
whatchuwant
Memang banyak pack yang boleh dipilih jadi pilihlah yang Whatchuwant betul-betul. Kalau Abang Nara sudah pasti pilih “Talk n Text Pack”. Dahlah dapat jimatkan bil, dapat pulak menang hadiah-hadiah yang super best.
whatchuwant

More info di www.xpax.com.my/whatchuwant.php

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

24 Comments

  1. Fida

    July 9, 2012 at 3:44 pm

    Aku rs iklan ni sgt x sesuai & mcm bengong! Please la CELCOM..buat iklan yg berhemah ckit.

  2. Dondang Sayang

    July 9, 2012 at 11:32 am

    Memang tidak sesuai model iklan ni.. whatchuwant ?? Pick a pack dan pick a prize ? Dengan mengabaikan tangan sebagai penunjuk, anda sebaliknya menggantikan buah dada yang super mantap sebagai pointer ! Tolonglah Celcom, buatlah iklan yang lebih beretika!

  3. jojo

    July 9, 2012 at 11:14 am

    celcom ni sekarang jual fon servis ke jual d*d*?

  4. Anonymous

    July 9, 2012 at 10:17 am

    Besorrrr nyaammm

  5. yg melihat

    July 9, 2012 at 8:02 am

    Celcom buat iklan lucah..booo~~

Loading...