July 8th, 2012

Ini memang promosi yang sangat gila-gila hebat daripada Xpax. Abang Nara kecewa kerana tidak tahu mengenai promosi Whatchuwant ini awal-awal. Apa taknya, pemenang minggu ke 9 telah diumumkan dan mereka membawa pulang Samsung Galaxy Note dan Samsung Galaxy S II.

whatchuwant

Memang ini Whatchuwant is what you get. Mesti pemenang-pemenang minggu ke 9 tengah happy tahap gaban sekarang ini. Namun masih belum terlewat untuk Abang Nara mencuba kerana hadiah-hadiah yang lebih awesome ditawarkan sehingga ke minggu 16.

whatchuwant

Abang Nara kalau boleh nak rahsiakan cara-cara menyertai promosi Whatchuwant ini daripada anda. Tapi kata orang, kalau dah rezeki, takkan ke mana. Lagipun kalau Abang Nara berkongsi cara-caranya mana tahu rezeki akan dimurahkan. Tak gitu? Kalau anda nak join, sila buat seperti gambar di bawah.
whatchuwant
Memang banyak pack yang boleh dipilih jadi pilihlah yang Whatchuwant betul-betul. Kalau Abang Nara sudah pasti pilih “Talk n Text Pack”. Dahlah dapat jimatkan bil, dapat pulak menang hadiah-hadiah yang super best.
whatchuwant

More info di www.xpax.com.my/whatchuwant.php


24 responses to “Whatchu Whatchu Whatchuwant?”

  1. jebat gagah says:

    ni sama taraf ngan billboard umobile la ni..
    celcom letak tetek mencapah…umobile letak bitch/slut mane ntah….
    bodoh dedua…tp kepada sesapa ade nombor telipon awek celcom ni..bak mai…nak try test line celcom aku ni bagus ke tak

  2. jebat gagah says:

    alaa…ni ala2 billboard Umobile la ni…celcom tetek mencapah…
    Umobile plak letak bitch/slut mane ntah….bodoh jek tu….
    tp kalau ade nombor telipon dieorg…bak mai sini ;D

  3. erna says:

    eeeew ni iklan baru ke? celcom ni tak sensitif langsung lah, buat iklan camnih…bulan Ramadhan dah nak dekat ni, takde sensitiviti langsung nak hormat…cuba taruk model yg pakai sopan ckit…tak pun model bertudung ke, promosi sempena bulan kebesaran Islam…ke orang besar celcom sumer non-Muslim? ntahla..apepun ta suke benor nengok gambo tuh…

  4. yeye says:

    x suke what”chu”want!!! korang tau x maksud CHU dlm bhs cina… adakah ini sengaja nak memperBinatangkan kita???

Loading...