Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Whatchu Whatchu Whatchuwant?

Ini memang promosi yang sangat gila-gila hebat daripada Xpax. Abang Nara kecewa kerana tidak tahu mengenai promosi Whatchuwant ini awal-awal. Apa taknya, pemenang minggu ke 9 telah diumumkan dan mereka membawa pulang Samsung Galaxy Note dan Samsung Galaxy S II.

whatchuwant

Advertisement

Memang ini Whatchuwant is what you get. Mesti pemenang-pemenang minggu ke 9 tengah happy tahap gaban sekarang ini. Namun masih belum terlewat untuk Abang Nara mencuba kerana hadiah-hadiah yang lebih awesome ditawarkan sehingga ke minggu 16.

whatchuwant

Abang Nara kalau boleh nak rahsiakan cara-cara menyertai promosi Whatchuwant ini daripada anda. Tapi kata orang, kalau dah rezeki, takkan ke mana. Lagipun kalau Abang Nara berkongsi cara-caranya mana tahu rezeki akan dimurahkan. Tak gitu? Kalau anda nak join, sila buat seperti gambar di bawah.
whatchuwant
Memang banyak pack yang boleh dipilih jadi pilihlah yang Whatchuwant betul-betul. Kalau Abang Nara sudah pasti pilih “Talk n Text Pack”. Dahlah dapat jimatkan bil, dapat pulak menang hadiah-hadiah yang super best.
whatchuwant

More info di www.xpax.com.my/whatchuwant.php

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 Comments

  1. jebat gagah

    July 10, 2012 at 12:44 am

    ni sama taraf ngan billboard umobile la ni..
    celcom letak tetek mencapah…umobile letak bitch/slut mane ntah….
    bodoh dedua…tp kepada sesapa ade nombor telipon awek celcom ni..bak mai…nak try test line celcom aku ni bagus ke tak

  2. jebat gagah

    July 10, 2012 at 12:43 am

    alaa…ni ala2 billboard Umobile la ni…celcom tetek mencapah…
    Umobile plak letak bitch/slut mane ntah….bodoh jek tu….
    tp kalau ade nombor telipon dieorg…bak mai sini ;D

  3. erna

    July 9, 2012 at 9:40 pm

    eeeew ni iklan baru ke? celcom ni tak sensitif langsung lah, buat iklan camnih…bulan Ramadhan dah nak dekat ni, takde sensitiviti langsung nak hormat…cuba taruk model yg pakai sopan ckit…tak pun model bertudung ke, promosi sempena bulan kebesaran Islam…ke orang besar celcom sumer non-Muslim? ntahla..apepun ta suke benor nengok gambo tuh…

  4. yeye

    July 9, 2012 at 4:53 pm

    x suke what”chu”want!!! korang tau x maksud CHU dlm bhs cina… adakah ini sengaja nak memperBinatangkan kita???

  5. memang tak sesuai!

Loading...
To Top