Wawa Zainal Hiasi Muka Depan Majalah Lisa Yang Terbaru

Hiburan

Wawa Zainal Hiasi Muka Depan Majalah Lisa Yang Terbaru

Ramai yang menyatakan Wawa Zainal bakal menggantikan Lisa Surihani sebagai “Malaysia Sweetheart”. Bakal terjadi atau tidak, itu terpulang kepada peminat-peminat hiburan Malaysia. Daripada segi pakej, memang Wawa ada ciri-ciri untuk menakluk dunia hiburan Malaysia suatu hari nanti.

wawa zainal

Advertisement

Kepada peminat Wawa Zainal, jangan lupa dapatkan majalah Lisa keluaran bulan Oktober 2012. Si kecil molek ini tampil menghiasi muka depan dan berkongsi kisah-kisah menariknya bersama editor Lisa. Agaknya siapa yang membenci Wawa? Dapatkan majalah Lisa sekarang juga untuk mendapatkan jawapan bagi persoalan ini.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

42 Comments

  1. Pingback: Hot Trending For 2012.10.03 : Wawa Zainal | Xantau!

  2. barang baik

    October 3, 2012 at 2:01 pm

    bia ape pun org komen..yg penting ko tetap menjadi pujaan hatiku..jom kawen..hahhaha

  3. milah

    October 3, 2012 at 1:24 pm

    pelik dgn korang kat atas ni, semuanya tak kena. lakonan kayulah, plastik la, mengada la.. ntah apa2 je..

  4. rose

    October 3, 2012 at 10:14 am

    lakonan dia yang pakai baju sekolah: nampak lincah dan mengada-ngada yang dibuat2.tak nampak natural dik…semulajadi itu dari dalam hati…keikhlasan

  5. what the?

    October 3, 2012 at 9:47 am

    dia tiada aura. fullstop.

    • Anonymous

      October 3, 2012 at 2:04 pm

      ko ada? setakat aura pengutuk tu ader lher

Loading...