Watsons Nak Bagi Rumah Mewah?! Semua Ahli Watsons Wajib Tahu!!

Branded

Watsons Nak Bagi Rumah Mewah?! Semua Ahli Watsons Wajib Tahu!!

Untungnya siapa jadi ahli Watsons, selain macam-macam benefit yang boleh dapat, anda pun boleh nikmati banyak promosi eksklusif dan menang hadiah PERCUMA tau!

Sempena ulang tahun ke-12 keahlian, Watsons ada macam-macam hadiah istimewa serta promosi khas nak bagi kepada anda semua sebagai tanda penghargaan. Sweetnya!

Haa, kalau anda nak tahu apakah antara hadiah dan promosi yang anda boleh nikmati sebagai ahli Watsons, jom kami kongsikan!

1. Peluang Memenangi Rumah Mewah Dengan View Alam Semula Jadi

Watsons Win A Home

Siapa je yang tak nak bangun pagi-pagi dalam keadaan sejuk serta mempunyai pemandangan tasik dan alam semula jadi yang cantik betul tak? 

Sempena ulang tahun ke-12 keahlian Watsons, mereka menawarkan satu(1) unit rumah mewah di Skylake tau. Wow, bestnya!!

Cara nak menang rumah tersebut senang je, anda hanya perlu ikut langkah di bawah:

  1. Kempen ini terbuka untuk ahli Watsons sahaja. 
  2. membuat pembelian minimum RM100.00 dalam tempoh kempen di cawangan Watsons untuk satu (1) penyertaan atau secara dalam talian.
  3. Beli barangan jenama yang terpilih untuk mendapat dua(2) penyertaan. 

Klik DI SINI untuk hantar penyertaan.

Haa, macam ni barulah anda boleh rasa yakin untuk menang! Maklumat lanjut, klik je DI SINI.

2. Extra Faedah Untuk Ahli Watsons & Watsons Elite!

Watsons Win A Home

Selain rumah, ada banyak lagi faedah yang Watsons nak bagi kepada ahli Watsons sempena ulang tahun ke-12 ahli. Seriuslah?

Antara faedah yang anda akan dapat kalau jadi ahli Watsons adalah:

1. Keahlian seumur hidup

2. Lima(5) kali mata ganjaran untuk bulan kelahiran

3. Ganjaran rakan kongsi eksklusif di lebih 2,000 lokasi

4. Diskaun tambahan 10% barangan farmasi dan 5% diskaun suplemen untuk ahli yang berumur 45 tahun

5. Pada setiap hari Isnin, tambahan 10% diskaun dalam talian dengan setiap perbelanjaan minimum RM100 dan untuk setiap hari Rabu ahli boleh nikmat tambahan 10% diskaun menerusi aplikasi Watsons

Watsons Win A Home

Antara event-event elite yang pernah dianjurkan

Kalau anda nak nikmati lebih banyak faedah, anda wajin naiktaraf ke Watsons Elite dengan perbelanjaan RM1,000 setahun, sebab ada banyak faedah lain yang anda boleh nikmati antaranya:

1. Dapat jemputan eksklusif ke event elite

2. Terima 2,000 mata ganjaran pada setiap hari Selasa untuk setiap perbelanjaan RM200

3. Promosi dan tawaran eksklusif

Maklumat lanjut tentang keahlian, klik je DI SINI.

3. Promosi Hebat Untuk Bulan Ini

Sebut saja tentang promosi dan tawaran hebat, confirm anda semua suka betul tak? Ada banyak promosi menarik yang Watsons tawarkan khas untuk anda tau!

Promosi Member Extra 30%

Watsons Win A Home

Menariknya kalau anda jadi ahli Watsons ni, anda dapat nikmati macam-macam jenis promosi serta tawaran hebat tau! 

Untuk tawaran bulan ni, anda akan dapat tawaran extra diskaun 30% kalau anda berbelanja barangan yang mempunyai harga promosi. Bestnya!

Maklumat lanjut, klik je DI SINI. Haa, jangan lupa belanja banyak-banyak, mana tau dapat menang rumah.

4. Promosi Hair Affairs di Watsons

Selain daripada tawaran hebat dan promosi, bulan ni Watsons ada buat Hair Fair yang mana anda boleh mendalami tips-tips penjagaan rambut daripada pakar seperti  iaitu Datin Winnie Loo, Cody Chua dan Glen Hew! Menarik!

Paling best, siapa yang berbelanja paling banyak di seluruh negeri akan menang Dyson Airwrap serta rebat segera RM10 diskaun untuk setiap pembelian RM120 ke atas untuk produk penjagaan rambut tau. Bestnya!

Bukan itu saja, Watsons juga hadir dengan Roadshow tau, bermula 23 hingga 28 Ogos di sekitar One Utama! Siapa yang tinggal di lembah Klang tu dah boleh get ready sekitar Bandar Utama!

Muat turun aplikasi Watsons di Google Play Store, HUAWEI AppGallery dan Apple App Store untuk nikmati lebih banyak promosi menarik serta kempen sambutan ulang tahun ke-12 ahli Watsons.

Maklumat lanjut, layari laman web rasmi Watsons atau ikuti media sosial di Facebook dan Instagram

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Tinggalkan Komen Anda Di Sini