Warnakan Rambut Blonde Dan Tindik Hidung, Netizen Mahu Shaheizy Sam Bertaubat

Hiburan

Warnakan Rambut Blonde Dan Tindik Hidung, Netizen Mahu Shaheizy Sam Bertaubat

Imej terbaru pelakon popular Shaheizy Sam yang berambut blonde serta menindik telinga dan hidungnya mencuri perhatian ramai. Mereka agak terkejut dengan penampilan terbaru pelakon itu yang dianggap tidak sesuai sebagai seorang lelaki Melayu beragama Islam.

Advertisement

Seperti biasa, perkara itu mengundang kecaman netizen. Meskipun ia tindikan sementara, namun niat tidak menghalalkan cara.

Kalau anda mengikuti Instagram Sam, didalam foto lain, tindikan di hidungnya itu sudah tiada dalam erti kata lain iainya palsu. Berfikir positif sahaja, mungkin Sam sedang melakukan persiapan untuk watak dalam drama ataupun filem terbaru lakonannya.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

35 Comments

  1. Anonymous

    June 28, 2018 at 3:06 pm

    Sila kembali kepada fitrah anda Shaheizy Sam bin Abdul Samad.. Rambut dah cantik warna hitam, telinga dah sempurna tiada cacat cela, diubah2nya jadi buruk.. Bersyukur di atas kuniaan tuhan.. dah bosan sgt ke hidup kau sampai nak bertindik dan berantai macam pompuan? Jangan jadi contoh tak baik kat anak..

  2. Anonymous

    June 28, 2018 at 2:52 pm

    bila laki bini dah sendu… tak abis2 guna anak nak kan perhatian… sepesen parents yusof iskandar… bosan

  3. melati

    June 28, 2018 at 1:52 pm

    Biar lah dia ..dia kena Penyakit Kanser Rambut tu..!!! tgk lah muka dia mcm Monyet Circus…hmmmm

  4. peace yo

    June 28, 2018 at 10:12 am

    apa yg kalut sgt netizen, itu untuk watak baru dia lah, itu subang semua its yg melekat punya x ada tindik2 pun. x tahu cerita sebenarnya jgn kalut condemn org tu, x pasal2 dpt free dosa pula, netizen netizen hiss hiss hiss

    • Anonymous

      June 28, 2018 at 2:45 pm

      watak baru kt padang bole rusia ker tu… siap pakai subang rantai skript pun belum ada… tunggu dulu dpt job lepas balik msia baru lah kalut bertindik rambut color bagai.. job belum ade tak payah kalut sgt..

    • Anonymous

      June 28, 2018 at 6:07 pm

      Ek eleh kalau ye pon nak menjiwai watak xyah laa sampai ke rusia bawak watak tu even tho aku tau tu subang magnet tapi perlu ke ko heret imej lakon layar ko tu kemane2? Eleh cakap aje lah x puas enjoy nak pkai subang mmg teringin, laki bini same je sepesen tapi aku tgk mcm try hard sgt kot nak tunjuk mcm trend setter. Phewww setakat trend setter bersubang, bini seluar senteng shawl lilit stakat mane yg dpt aje baik xpayah bro.

  5. Anonymous

    June 28, 2018 at 9:40 am

    ntahape2 je, drpd start die kawan dgn faz pastu x ngaku, pastu kawen pon sponsor dpt tajaan dgn pakaian yg merapu2, pastu syatilla nye pon mcm terpakse aje pakai shawl yg makin lama pon makin merapu, so aku x heran lah kenapa mamat sam ni mcm ni, kalau dah lead nye pon kelaut dalam, inikan anak bini nye. dgn si anak terpalit skali rambut berkaler (wpon inai) pls lah weh try hard sgt kot tapi still sendu.

Loading...