December 25th, 2009

Sila skroll ke bawah untuk gosip terbaru

Bayangkan betapa boring dan hambarnya dunia kita nie kalau cuma ada warna hitam dan putih jer. It’s black and white bak lagu Michael Jackson. Paling kesian sudah tentulah kepada artis-artis pompuan kita yang suka berfesyen sakan dengan warna yang bergemerlapan. Meh kitorang bagi contoh-contoh betapa tak glamernya pakaian artis Malaysia kalau dunia ini berwarna hitam dan putih je.

1. Rozita Che Wan

2. Umie Aida

3. Dato’ Siti Nurhaliza

Hambar kan?

Tak bergemerlapan langsung pakaian artis-artis nie kalau hitam dan putih jer. Sebab itulah Samsung mengajak anda semua memanfaatkan warna yang ada di dunia ini dan menceriakan hidup anda dengan Corby. Untuk mereka yang tak tahu, Corby nie adalah salah satu telefon touch skrin touch yang dikeluarkan oleh Samsung.

Antara warna-warna Samsung Corby ialah:-
• Yellow Jamaican
• Minimal White
• Cupid Pink
• Festival Orange

Samsung Corby punya warna semua warna-warna yang ceria gitu. Kami sangat-sangat suka dan anda pun sepatutnya suka sebab anda boleh menang sebijik Samsung Corby dengan PERCUMA.

Caranya pun mudah sangat.
• Tulis satu blog post yang bertajuk “Color Me Corby” dan ceritakan betapa ‘colourful’ hidup korang kat dunia nie.
• Amik gambar anda dengan salah satu warna Samsung Corby yang kami dah bagitau kat atas tue
• Isi details blog post anda dan gambar yang dah ditangkap tue kat laman web Samsung Corby nie .

75 blogger yang bertuah akan di ‘invite’ untuk menyertai Samsung Corby Carnival yang akan berlangsung kat Sunway Extreme Park, 16 Januari 2010. Masa carnival nie lah korang berpeluang untuk memenangi sebijik Samsung Corby. Jumlah hadiah keseluruhan bernilai RM25,000 tue beb!! Berbaloi-baloi.

Meh kami ceritakan sikit details kalau anda terpilih untuk menyertai Samsung Corby Carnival nie.

Pada 16 Januari tue, anda semua akan dibahagikan kepada 4 kumpulan. 4 kumpulan nie akan bertarung dalam beberapa game untuk menentukan siapakah juaranya. Salah satu gamenya ialah paintball (sakit tue kalau kena tembak). Kalau anda seorang yang extreme dan sukakan cabaran, memang wajib sertai Samsung Corby Carnival nie.

Tapi jangan risau kalau anda tak menang pun. Sebab setiap seorang yang join carnival nie akan dapat goodie bag, T-Shirt dan segala perbelanjaan pada hari tue bakal ditaja sepenuhnya. Korang cuma perlu bawak badan korang tue dan enjoy segala game yang bakal disediakan.

Tunggu apa lagi? Startlah tulis blog tue sekarang~~~ Untuk maklumat lanjut, sila lawat laman web pertandingan Samsung Corby.


Comments are closed.

Loading...