May 13th, 2015

Sedih, geram, terkejut dan marah sungguh Abang Nara membaca perkongsian kisah mangsa cabul di laman Facebook Wardina Saffiyah. Sesungguhnya memang ramai wanita di Malaysia yang menjadi mangsa kerakusan nafsu. Paling menyedihkan tragedi ini terjadi ketika mereka masih kanak-kanak. Tambah menyedihkan, orang yang mencabul adalah saudara terdekat, ustaz atau pun doktor yang sepatutnya boleh dipercayai. Takut sungguh Abang Nara membacanya.

wardina

Perkongsian yang dilakukan oleh pengikut laman Facebook Wardina ini dilakukan selepas Wardina berkongsi satu keratan artikel di mana seorang wanita mendakwa dirinya diugut akan dirogol oleh polis yang menahannya. Fuh!!! Seorang dua polis yang menyalahgunakan kuasanya untuk memuaskan nafsu sendiri sewajibnya dihukum.

wardina

Susulan perkongsian oleh Wardina ini, pelbagai kisah pencabulan daripada para pengikutnya telah dimuatnaik oleh Wardina. Antara yang sangat menyedihkan ialah:-

wardina

Kalau sebelum ini negara kita dikejutkan dengan kisah pedophilia rakyat Malaysia di UK, rupa-rupanya di negara sendiri banyak lagi perkara yang seumpama ini terjadi. Memang menakutkan lebih-lebih ia dilakukan oleh orang yang mempunyai pertalian darah dengan kita. Semoga kita dijauhkan daripada perkara seumpama ini. Baca lebih banyak kisah di Facebook Wardina Saffiyah.

P.S: Penunggang motosikal bakal diharamkan guna MEX dan DUKE


Comments are closed.

Loading...