Written by Bella | March 23rd, 2018

Terkenal dengan imej seorang wanita muslimah yang sopan, penyanyi Wany Hasrita baru-baru ini dikritik netizen gara-gara penampilannya mengayakan tudung singkat sehingga menampakkan bahagian dada ketika sesi fotografi sebuah iklan.

Pelbagai kata sindirian yang dilemparkan dan ada yang menganggap Wany sudah lupa diri selepas namanya kini lebih popular.

Sedar ia satu isu yang sensitif, Wany tampil memohon maaf dan berjanji beliau akan lebih berhati-hati dengan fesyen yang digayakan pada masa hadapan.

Saya mohon maaf jika gambar tersebut telah menyinggung perasaan mana-mana pihak.  Dosa tetap dosa dan saya akui itu kesilapan saya sendiri. Saya berjanji untuk lebih berhati-hati pada masa akan datang.

Wany sedikit pun tidak berkecil hati dengan komen netizen kerana semua orang mempunyai hak untuk memberikan pendapat mereka asalkan teguran yang dibuat tidak kurang ajar.

Sumber Berita : Kosmo Online

21 responses to Wany Hasrita Mohon Maaf Isu Tudung Singkat Hingga Nampak Dada

  1. cik bunga says:

    dah famous mcm hajjah zouk la..mula la singkat. wife abang nara pun dah berturban skrg…hahaaha

    45

    0
  2. Anonymous says:

    besok pakai turban la minah ni.

    6

    0
  3. MissLittleC*nt says:

    tunjuk selagi boleh sis. pakai berkelitup x best. x urban. lagipun you muda lagi. jgn jadi taliban please…

    2

    8
  4. opah says:

    selalunya artis2 baru takut nk bersuara sebab tk mahu dituduh.. diva. kesian…kena minta maaf lepas tu. kepada pengiat2.. contohnya pengarah, videographer, photgraper, pereka fesyen seni.. tolang lah jgn melacurkan retis2 baru ni. kesian diaorang…baru nk naik dah kena kecam. utk artis2 you gais perlu ada integriti dan tegas dlm apa jua tuntutan pengiat2 seni. byk diaorg tu nk merosakkan anak orang. buat keputsan secara bijak.

    20

    0
  5. Anonymous says:

    jangan buat lagi wany. vokal ko pun tak sedap mana.
    nanti kejap je ko sendu.

    13

    1
  6. melati says:

    ok lah…!!! maafkan lah….,,, tapi Heran Neelofa bila berenti dr kincing org jerrrrr..!!!

    1

    1
  7. shopia lorren says:

    Artis bertudung dh kira oklh tu..masih dlm istilah sopan..dh nama penyanyi n pelakon..suara..geraklaku dipertontonkn pun dh kira aurat n haram..agak2lh..xkn dia org nk berlitup…baik duk rumah jadi muslimah sejati…yg bertudung litup mulut mmbawang sgt nk kira zone mana tu??

    4

    0
  8. mak cute says:

    lps sorg…sorg hijabster buat hal..mira pijah pun sama tudung makin singkat..artis senang je…buat hal pastu mohon maaf…sblm buat x pikir…pastu followers la yg dok bgaduh…

    3

    1
  9. akakbawang says:

    jgn nak hajjah2 zouk sgt.bukan ni latar blkng cm gmbr puteri zarith geng fazura tu ke haahaa

    0

    0
  10. Anonymous says:

    yg kecam ni mcm la dia pakai tudung sampai ke lutut..

    1

    0
  11. mak aku says:

    Alahai…nampak ke buah dadanya?Yang terangsang sangat tu.sila tutup mata.tak pun tusuk mata ngan garfu.buta lagi senang,kau yg terangsang,tak boleh kawal nafsu kau salahkan org.

    2

    0
  12. Onion ring says:

    kalau nak kecam kata tudung singkat gitu berdosa, menyanyi menjerit melalak sume tu tak dosa ke agaknye..

    1

    0

Leave a Comment

Optional