Written by Bella | July 16th, 2019

Kisah peribadi penyanyi Aliff Aziz sehingga hari ini masih lagi menjadi bualan netizen. Berkongsi foto dirinya bersama seorang wanita cantik dan seksi, rata-rata netizen spekulasi Aliff kini sudah mula ‘move on’ dan mempunyai kekasih baharu.

Tidak mahu sebarang salah faham timbul, wanita tersebut yang dikenali sebagai Tika Sheikh tampil menjelaskan dirinya dan Aliff sebenarnya adalah sepupu. Mereka tidak mempunyai sebarang hubungan istimewa seperti yang didakwa.

Terdahulu, netizen turut mengirimkan gambar berkenaan kepada Bella Astillah. Bagaimanapun, Bella memberitahu dia sedikit pun tidak terkesan ataupun cemburu Aliff bergambar dengan wanita lain memandangkan mereka sudah pun bercerai membawa haluan masing-masing.

Sumber Berita : mStar Online

15 responses to Wanita Jelaskan Hubungan Dengan Aliff Aziz

  1. Wawa says:

    Kepohnya yang siap hantar pic kat bella tu. Alahaii..

    15

    0
  2. nyampah says:

    awak bukan sesapa, nk up kan diri tumpang Aliff yg penuh kontroversi taikkkkkkkkkkkk

    1

    4
  3. damai says:

    sepupu blh ker bergambar mcm gitu, sepupu tetap bukan mahram tau

    5

    0
  4. Anonymous says:

    ala..xlama lg berkoyan la pengarah dr Malaysia ni nak amek dia berlakon. Pengarah2 malaysia ni pantang tgk lawa gedik ..tros offer berlakon. bakat?? tolak tepi je. tak caya tgk la..tak lama lg jd retis la sepupu dia tuuuuu

    2

    0
  5. M says:

    takkan bella tak kenal sepupu aliff?

    18

    0
  6. Rin says:

    Tak habis habis lagi drama mangkuk sampah ni

    5

    0
  7. huhu says:

    nara tak nak up kesah rihana oksana ke. mcm attention seekers pun ade dia tu..tak habis2 up citer dia..berangan nk jadi queen..nasib laki dia resign jadi agung..

    4

    1
    • Anonymous says:

      berangan jadi queen hahahaha… aku setuju
      undang2 kelantan kan kuat di wakili golongan PAS alim ulamak segaler… permaisuri kene malay..

      0

      1
  8. faraj says:

    Aliff ker? ingat kan Abu Berok tu….!! nasib baik kalau tidak Pengsan Abu Berok jadi Playboy…!!!

    0

    0
  9. faraj says:

    Aliff ker? ingat kan Abu Berok tu….!! nasib baik kalau tidak Pengsan …, “Abu Berok jadi Playboy…!!!”

    0

    0
  10. jubomu says:

    opps SEPUPU- ZONED hahahaha

    0

    0
  11. anonymous says:

    kote sifllis

    0

    0

Leave a Comment

Optional