Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Wanita Ini Dedah Perangai Buaya Darat Aliff Aziz

aliff aziz playboy

Nampaknya kontroversi melibatkan penyanyi dan pelakon Aliff Aziz seakan tidak akan pernah berakhir. Dikala bekas isterinya, Bella Astillah mengatakan lelaki itu sedang berusaha berubah dan mendekati agama, timbul pula pendedahan mengenai perangai buaya darat Aliff.

aliff aziz

Advertisement

Menerusi laman Twitter, seorang wanita mendedahkan Aliff sebenarnya tidak pernah berubah dan masih lagi seorang ‘playboy’, ligat menggoda gadis-gadis di luar sana.

aliff aziz buaya darat

Baru beberap hari berkenalan, Aliff

terus luah rasa sayang

aliff aziz

Menurut wanita tersebut, mereka sebenarnya mula mengenali antara satu sama lain menerusi akaun Instagram. Pada masa itu, Aliff menjadikannya sebagai tempat untuk mencurahkan isi hati selepas melalui saat sukar bercerai dengan Bella pada Mei lalu.

aliff aziz playboy

Advertisement

Mereka terus berhubung dan apa yang membuatkan wanita itu pelik, Aliff terus meluahkan rasa kasih dan sayang padanya walaupun baru beberapa hari berkenalan, tanpa bertentangan mata dan hanya melalui mesej di Instagram.

aliff aziz bella astillahaliff azizaliff aziz bella astillah

Bukti perbualan

aliff azizaliff azizaliff aziz

“Once a cheater, always a cheater.

Bella jangan tertipu lagi”

aliff aziz curangaliff aziz buaya darataliff azizWow, memang panas betul pendedahan terbaru tentang Aliff Aziz. Manusia boleh berubah antara mahu atau tidak, apatah lagi bekas isteri sudah begitu baik hati terus menyokong Aliff untuk menjadi insan lebih baik. Jangan nanti Bella terus tawar hati dan “give up”.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 Comments

  1. Anonymous

    September 30, 2019 at 10:53 am

    Haha punye laa baik bella backup kata AA dah insaf belajar agama pegi kelas mengaji bla bla wth girl senang sgt ditipu n senang sgt bagi chance dekat penipu ni. Pasni bella nak bg statement baik ape lg pasal AA

  2. kakikucinghitam

    September 30, 2019 at 9:55 am

    ok next statement pls bella….. zzzzz

  3. noble women wannabe

    September 30, 2019 at 9:30 am

    sama mcm yg i fikirkan. dia just tell the story takut ramai lagi mangsa kena. that’s the point. i think ramai yg setuju dgn statement dia ni.

  4. Su

    September 30, 2019 at 9:14 am

    mcm ni lah senang. Mana2 girls yang tak hargai diri sendiri, silakan, flock to AA. Mana2 girls yang know her self-worth, AA would not even be in their radar. Tu jer. Girls yang tau harga diri depa akan tengok dulu kehidupan AA mcm mana. And eveyone knows he does not practice what he preach. He can show to the world dia pi kelas agama etc., but does he practice what he preach? C’mon. We women are a lot mooooore intelligent than you think, AA. And Bella, it is up to you which group of girls you want to identify yourself with. Whatever keputusan yg u buat or nak buat with AA, our lives go on as usual. In the end, it’s your life. If you choose him back, don’t bother nak share or pung pang pung pang dah because truthfully, we don’t care and we SHOULD NOT care. We have our own lives to live.

  5. fikir yg baik-baik je

    September 30, 2019 at 8:24 am

    mmg la girl tu terlena sbb dia mengaku dia pun dlm masalah jg masa tu & to have someone to talk to when u r in trouble is very comforting…cuma silapnya kt sini si alip tu yg mudah sgt ucap kata syg sbb nak escape drpd masalah dia…betul jg yg ppuan tu ckp,satu hari nanti mungkin cerita ni akan timbul & tak mustahil si alip or sesape akan twist kisah ni supaya perempuan tu nampak jahat/salah…so lbh baik cerita sekarang supaya perempuan lain atau bella sendiri tak tertipu oleh buaya tembaga ni

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top