Written by Bella | September 29th, 2019

Nampaknya kontroversi melibatkan penyanyi dan pelakon Aliff Aziz seakan tidak akan pernah berakhir. Dikala bekas isterinya, Bella Astillah mengatakan lelaki itu sedang berusaha berubah dan mendekati agama, timbul pula pendedahan mengenai perangai buaya darat Aliff.

aliff aziz

Menerusi laman Twitter, seorang wanita mendedahkan Aliff sebenarnya tidak pernah berubah dan masih lagi seorang ‘playboy’, ligat menggoda gadis-gadis di luar sana.

aliff aziz buaya darat

Baru beberap hari berkenalan, Aliff

terus luah rasa sayang

aliff aziz

Menurut wanita tersebut, mereka sebenarnya mula mengenali antara satu sama lain menerusi akaun Instagram. Pada masa itu, Aliff menjadikannya sebagai tempat untuk mencurahkan isi hati selepas melalui saat sukar bercerai dengan Bella pada Mei lalu.

aliff aziz playboy

Mereka terus berhubung dan apa yang membuatkan wanita itu pelik, Aliff terus meluahkan rasa kasih dan sayang padanya walaupun baru beberapa hari berkenalan, tanpa bertentangan mata dan hanya melalui mesej di Instagram.

aliff aziz bella astillahaliff azizaliff aziz bella astillah

Bukti perbualan

aliff azizaliff azizaliff aziz

“Once a cheater, always a cheater.

Bella jangan tertipu lagi”

aliff aziz curangaliff aziz buaya darataliff azizWow, memang panas betul pendedahan terbaru tentang Aliff Aziz. Manusia boleh berubah antara mahu atau tidak, apatah lagi bekas isteri sudah begitu baik hati terus menyokong Aliff untuk menjadi insan lebih baik. Jangan nanti Bella terus tawar hati dan “give up”.

 

14 responses to Wanita Ini Dedah Perangai Buaya Darat Aliff Aziz

  1. Aida says:

    R u desprater?….smpai sanggop keluarkan alls this story..Hampa kecewa..bila dgr dia berbaik dgn x wife…u pn samer..cpt sangat terlena…hi hi..of caused..mcm alif…dia nk isi masa jer..yg u cpt d buai cinta dah knaper…jgn harap mggunong..ckp baru kenal…helooooo?

  2. Minaci says:

    Well girls out there.. stay away from dis guy. Or u wil get lose if u fall in love with dis alif

  3. Anonymous says:

    Dia bukan desperate cik kak oii.. dia nak bagitau perempuan2 luar sana hati2 dengan alip ni. Bella cakap alip belajar agama tapi nipu je. Lagi 1, kita ni perempuan kuat macam mana pun kita ni akan lemah dengan kata2 lelaki. Nasib perempuan ni sedar n expose alif. Kalau tak, berapa banyak lagi perempuan yang jadi mangsa alip ni nanti? Ada otak tu fikir lah.

  4. InsanNyampah says:

    alooooo muka alip nie ntah apa yg ppuan blh gila… hebat kontrovesi saja yg lain kelaut habuk pun tarakkk

  5. Anonymous says:

    Hanya allah yg taw,ape yg trbaik untuk insan yg trpilih,kita jgn mghukum sseorg dgn meligat keburukkan nya kita x tgok kevaikkannya.kita insan biasa x lari dr bt kesilapan,doakan yg tr baik dr pd yg baik2 semoga allah buka hati dn perasaannya.bella dn alif kuatkn iman semangat dn teruskn perjalanan hidup ni.

  6. fikir yg baik-baik je says:

    mmg la girl tu terlena sbb dia mengaku dia pun dlm masalah jg masa tu & to have someone to talk to when u r in trouble is very comforting…cuma silapnya kt sini si alip tu yg mudah sgt ucap kata syg sbb nak escape drpd masalah dia…betul jg yg ppuan tu ckp,satu hari nanti mungkin cerita ni akan timbul & tak mustahil si alip or sesape akan twist kisah ni supaya perempuan tu nampak jahat/salah…so lbh baik cerita sekarang supaya perempuan lain atau bella sendiri tak tertipu oleh buaya tembaga ni

  7. Su says:

    mcm ni lah senang. Mana2 girls yang tak hargai diri sendiri, silakan, flock to AA. Mana2 girls yang know her self-worth, AA would not even be in their radar. Tu jer. Girls yang tau harga diri depa akan tengok dulu kehidupan AA mcm mana. And eveyone knows he does not practice what he preach. He can show to the world dia pi kelas agama etc., but does he practice what he preach? C’mon. We women are a lot mooooore intelligent than you think, AA. And Bella, it is up to you which group of girls you want to identify yourself with. Whatever keputusan yg u buat or nak buat with AA, our lives go on as usual. In the end, it’s your life. If you choose him back, don’t bother nak share or pung pang pung pang dah because truthfully, we don’t care and we SHOULD NOT care. We have our own lives to live.

  8. noble women wannabe says:

    sama mcm yg i fikirkan. dia just tell the story takut ramai lagi mangsa kena. that’s the point. i think ramai yg setuju dgn statement dia ni.

  9. kakikucinghitam says:

    ok next statement pls bella….. zzzzz

  10. Anonymous says:

    Haha punye laa baik bella backup kata AA dah insaf belajar agama pegi kelas mengaji bla bla wth girl senang sgt ditipu n senang sgt bagi chance dekat penipu ni. Pasni bella nak bg statement baik ape lg pasal AA

  11. Anonymous says:

    elok laaa pompuan ni cerita.. lagipun nmpk cuma kwn chat kt wasup jer x g singapore pun bila alif suruh… bukan mcm bella smpi buat anak dgn jantan curang nih… cuma pompuan nih pesan jgn tertipu dgn alif cheater nih… pandai ayat pompuan…

  12. Anonymous says:

    ingat kan aliff cari bella…. rupanyer bella yg call balik si bekas laki kaki curang nih…

    gatal betul pepet bella ni… dh ajak netizen serang sume pompuan kwn dgn aliff.. last2 sendiri gatal pepet nk laki tuh..

  13. Anonymous says:

    bella dh gatal pepet berair ni haaaaaa….

    sume pendedahan ni xpenting… yg penting dpt karoke dgn aliff aziz.. sok lusa dpt merasa batang aliff pulak… aawwww

  14. Anonymous says:

    caya plk kau kata2 dr aliff tu. yeke bella yg call blk? tu alif yg cakap. Apa yg aliff cakap banyak tipu dr betulnya. lagi 1, x kan la aliff nak ngaku dia yg call bella kat bakal awek baru dia? bengap ke apa kau ni.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini