Written by Bella | May 3rd, 2018

Hampir setiap hari kita boleh dengar berita tentang kes hamil anak luar nikah semuanya gara-gara menurut kata nafsu dan demi membuktikan rasa “cinta” kepada kekasih sehingga tergadai masa depan.

Terbaru, seorang wanita yang dikenali sebagai Sofia  tampil membuat pendedahan mengejutkan dan mendakwa beliau sedang hamil hasil hubungan terlarang bersama seorang pemuzik rock lagenda.

Tujuan Sofia mengakui perkara tersebut kerana ingin menuntut janji pemuzik itu supaya bertanggungjawab ke atas kandungannya itu. Difahamkan, pemuzik itu melarang  dia untuk mengugurkan kandungannya dan berjanji untuk bernikah dengan Sofia, tetapi lelaki itu tiba-tiba menghilangkan diri.

Saya tampil kerana mahu dia bertanggungjawab dan tunaikan janji sejak hari pertama dia tahu saya hamil. Dia yang halang saya gugurkan janin ini dan berjanji akan bernikah. Tetapi, selepas kandungan saya masuk lima bulan, dia tiba-tiba berubah.

Saya buntu kerana tidak dapat bercakap dengannya, malah dia juga melarikan diri. Keluarga dan rakannya juga tidak dapat membantu saya. Saya tidak pandang rupa dan harta, sebaliknya menerima dirinya kerana dia tidak sama seperti lelaki lain. Saya terpedaya dengan sikap lembutnya.

Tambah Sofia lagi, beliau hanya mahu dinikahi supaya bayinya nanti mempunyai bapa apabila dilahirkan nanti.

Bayi ini tidak berdosa dan saya tidak mahu dia malu dengan statusnya apabila besar nanti. Mr X tidak patut buat begini. Saya tidak pernah berkira, malah sudah banyak berkorban terutama ketika dia berdepan masalah kewangan.

Siapa agaknya pemuzik rock lagenda tersebut? Harapnya beliau tidak terus lari daripada masalah dan kesilapan beliau. Jadilah seorang lelaki yang bertanggungjawab.

Sumber Berita : BH ONLINE

81 responses to Wanita Hamil Anak Luar Nikah Tuntut Pemuzik Bertanggungjawab

  1. Anonymous says:

    Siapa pemuzik rock lagenda tersebut. Somebody gimme hints please.

    11

    0
    • siapa nak bau kentut telur ada sos says:

      dah bau dah kentut telur sos cili !!!!!
      eiiiii…memang busuk ????

      1

      13
      • Anonstickpan says:

        Berambus la lahansss buat semak jer… aku tau ko moderator or maybe Nara sendiri so, sila delete komen2 bodoh ni dan pergi mati k.

        5

        0
        • Anonymous says:

          Semak lah komen2 yg merepek & memaki hamun pmpn tu. Aku nak membawang psl suspek yg buntingkan pmpn ni. Korang nak memaki hamun pegi tempat lain lah.

          3

          0
      • melati says:

        “hahaha padan muka..!!”

        0

        0
    • shopia lorren says:

      Bila dh ditinggalkn begini..beritau jelh sape pemuzik tu biar kita sama2 tangkap jantan ni..pastu kau jgn kahwin dgn dia..sah2 dia jantan x guna..jaga ank tu baik2..tu lh ikut sgt nafsu..kena tanggunglh akibatnya..nk pusing balik pun dh x boleh..kuatkn Iman minta bantuan ke biro kebajikan yg terdekat..

      33

      0
      • miamore says:

        alang2 jantan tu nak lari, ko bagitau jer nama dia. nanti team bawang tolong cari kan sampai lubang cacing.

        32

        0
    • SuperFox says:

      Kalau lagenda mmg time Search dgn Wings la era dia… sape pemuzik dr era tu? Yg pompuan ni bebal sgt serah diri kenapa??? Camgini la possible solution dia ada 2.
      1) Dedah identiti pemuzik tu dan tunggu dia menggelabah nak bertanggungjawab.
      2) Dedah identiti pemuzik tu jugak tp besarkanlah anak tu sendiri. Baby tu x berdosa. Social stigma tanggung sendiri la sbb mmg ko yg buat dosa. Gatal nak main tp taknak guna contraception. Haizzz

      18

      0
    • Anonymous says:

      yang lagenda search,wings & lefthanded

      5

      0
    • Anonymous says:

      mohon ude amek dia ni jadik bini. apa salahnya extend masjid.

      60

      0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      sape suroh gatal serah diri tu ngan jantan ??? ha skarang nak salah kan sape ? nak salah kan jantan ? salah kan diri sendiri dulu ok ! bertudung ke pompan yg ngandung ni ? bukak la muka tu buat happe tutop biar 1malaysia tengok n cakap sape jantan rock lagenda tu ? terang2 la cakap jangan nak selindung lagi huh !

      1

      5
    • gagakputih says:

      taw dah sapa…black wing….hahahahahaha

      0

      0
  2. Joyah says:

    Blur kejap aku dgn kes mcm ni. Yg peremPuan pon da tau laki org ko sanggup plk main dgn die ek.. nmpk mcm ko nk perangkap die plk dgn Alasan baby. Kl nk kawin Bkn ni caranye.. nikab ko tu campak jauh2 La. Mase tgh berzina baju ko campak kan? Skrg nk Tutup2 muke plk. Mate pon da mcm mata hantu aku tgk.

    31

    0
  3. Anonymous says:

    Dia dah taubat nasuha la tu..tu sebab dia pakai niqab. Bagus juga dia berniqab..nanti lagi memalukan diri dan keluarga kalau tau dia siapa.

    16

    2
    • joshua says:

      mana tau dia dah bertaubat??? dia tutup sb tak nak org kenal dia. PEREMPUAN MURAHAN

      7

      19
    • siapa nak bau kentut telur ada sos says:

      memang busuk ???
      tahan lama betul bau kentut telur sos cili niiii ????

      0

      6
      • Anonstickpan says:

        Ko dah lama x muncul kan, Setan? Apsal ko dtg balik dgn komen2 bodoh ko ni? Sapa lepaskan ko dr kandang nih???

        8

        0
  4. Tk says:

    Pompuan kena jaga maruah. Jangan senang2 nak buka hidangan…,

    13

    0
    • kentut telur sos cili depan muka says:

      lelaki pun jangan menggatal… jangan terjebak dengan zina !!!
      kentut je depan muka sape yang gatal ???
      kalau kentut telur sos cili, memang sampai pening kepala ???

      6

      1
    • kentut telur tembelang says:

      bagi kentut telur tembelang kat muka yang gatal ???

      0

      7
  5. minah terlajak says:

    errr..adakah patut dia kemaruk lagi nak kawin dgn laki mcm tu..dia ingat bahagia ke lepas kawin dgn cara mcm tu?move on sudah.Apa boleh buat dpt laki tak bertanggungjawab.Kau tu dah kena tipu.

    16

    0
  6. anon says:

    Selamatkan maruah anak??? What the heck???Dia sendiri tak bermaruah. Takyah lah nak paksa lelaki kawen dgn kita kalau dia dah tak suka. Perempuan gatal terdesak ni trapped pemuzik tu dgn mengandungkan anak nya. Tapi lelaki tu tetap jgk lari.Dunia akhir zaman, ramai yg melahirkan anak2 luar nikah
    Perempuan2 kat luar sana berhati2lah, jaga maruah tu. Lelaki jarang sngt nak kawen dgn perempuan yg dia dah tebuk..

    20

    0
  7. Anonymous says:

    Dah tau jantan tu dah ade bini ko duk menggatal jugak. Skrng tanggung la ko sengsorang..

    10

    0
  8. Anonymous says:

    sy bharap sgt pemuzik tu ude. tpi dia ckp pmuzik rock so tdak la kot
    haha

    21

    3
  9. Anonymous says:

    Janganla hanya kerana dosa dia yg satu tu korang kutuk..hina dan maki dia suka hati. Jangan ingat dosa zina itu jer dosa besar. Tinggal solat pun dosa besar jugak. Mengumpat pun dosa besar jugak. Macamla pulak yg kuat ngutuk ni tak pernah buat dosa. Nasib kita manusia ni xsama. Jangan kita sama kan keadaan dia dengan kita. Kita ni pn blum tau nasib dikemudian hari. Kalau Allah nak uji…korang yg mulut busuk ni pun blh berzina tau…

    38

    1
    • Sinner says:

      habis tu nak puji melambung??? Tuhan bagi akal utk fikir mana baik mana buruk.

      12

      2
    • hani says:

      Dosa zina besar jangan pandang ringan sebab skrg baby tu dah jadi mangsa dosa ibu bapa dia..jgn sebab tinggal solat, mengumpat pun satu dosa..dosa zina jadi kecil dan dipandang ringan..sentiasa berdoa kita selamat dari dosa2 sebegini..

      13

      0
  10. Anonymous says:

    Yg kuat kutuk ni confirm rasa diri perfect sgt. Tahniah kpd anda kerana hidup tak pernah buat dosa.

    14

    0
    • Bunting Pelamin says:

      Dosa kecil mmg tak terlepas semua org buat..tapi dosa besar mmg tidaklh..moga2 sampai ujung usia kita beriman pd Allah SWT..Amin..
      P/s: dia org ni memasing geram tau dgn perangai kes2 mcmni..Tu yg terkasar sikit..

      3

      0
  11. Zigurat says:

    Drummer Wings? Xkn Drummer Search sebab dia da uzur… Tekaan semata-mata

    0

    4
  12. Abc says:

    Ude Hahahaha

    3

    0
  13. Crop top says:

    Kalo aku jd anak tu, esok besar aku sula mak bapak. Aku pun tak ingin dilahirkan STATUS ANAK LUAR NIKAH. Gatal kangkang sana sini pastu acting suci. Pompuan, jauhkan dari lelaki especially yg dah pernah buat seks. Org mcm ni nak cari seks je. Lepas korang kangkang, dia blah la tinggalkan taik (anak harem).

    5

    2
  14. Nonio says:

    Satu je aku nak cakap selaku aku ni sama-sama perempuan. Kau dah tahu kau belum kahwin, belum bawa kekasih engkau jumpa mak bapak ngkau, kenapa engkau berani lucutkan seluar dalam engkau di hadapan kekasih engkau? Pastu engkau berani pula biarkan lelaki tebuk engkau. Di mana iman mu wahai perempuan?

    16

    0
  15. Anonymous says:

    semoga dengan press conference ni, tak buatkan laki tersebut terus hilang. Biasa la, lelaki mmg takde spine. Cakap gah depan. Janji macam2. Siap nak bertanggungjawab bagai, bila things get complicated, takut bini tahu… senyap. Yang naya pompuan ni. Engkorang jgn nak blame the woman only, si jantan pondan dayus takut bini tu…wajib bertanggungjawab. Kalau dah kawin, zina..hukumnya sula sampai mati.

    14

    0
    • Anonymous says:

      celah mana plak ada hukum sula dalam agama islam ni? kau ni sesedap mulut je ckp samdol eh. pi check betul2 hukum seblom ckp tu. ?

      3

      1
      • Anonymous says:

        hey…ko sedap2 nak samdol kan aku. naya ko, aku tak ampunkan ko sebab cakap aku samdol.

        Ko pegi check ke tidak fakta tu?

        0

        0
      • Anonymous says:

        Yg dh kahwin rejam dgn batu sampai mati..yg bujang disebat 100kali semua depan org ramai..ok jgn gado2 lak..gado2 mmg sdp cer tanya bibik..hehehe

        3

        0
  16. wwww says:

    DASAR UDE sgt jantan ni

    5

    0
  17. Tk says:

    Aku pasti ada diantara netizen yg baca adalah lawyer yang boleh bagi free legal assistance kan?

    3

    0
    • Pro bono says:

      Kalau sendiri sedap mengeseks jantan betina dah kenapa nak buang duit masa tenaga bagi free assistance. Lain la bini kena tinggal laki ke kena abuse ke berbaloi la jugak

      11

      0
    • PP says:

      Boleh gi lh ke biro bantuan guaman didaerah memasing..gomen dh offer tapi jarang org ramai gunakn khidmat ni..

      4

      0
    • Zina/Adultery is a sin says:

      ko jgn nak galakkan. nnt semua anak muda fikir x per berzina, nnt susah, akan ada org bagi free legal assistance. YOU REAP WHAT YOU SOW.

      7

      0
      • Anonymous says:

        Bkn galak nauzubillah..benda dh terjadi nk suruh dia bunuh diri?? Utk ank gadis harap jagalh diri..ibu bapa msyarakat juga kena ambil tau..bataskn pergaulan..zina ni berlaku dari zmn manusia mula wujud lg..manusia nafsu kena kawal..nafsu + syaitan tu yg jadi..

        4

        0
  18. izren says:

    kesian… “mata keatas tangan dibahu”

    0

    0
  19. Tk says:

    Nasihat arwah orang tua bagi kami adik adik . Jaga diri. Jaga maruah. Jaga nama dan muka mak bapak. Ko berkenan dg sapa2 cepatla nikah. bercinta lama2 ni payah kerana Kita ni manusia ada nafsu. Bila dah naik nafsu, lelaki dah Naik syeh, dah ‘hi hitler’ maka susah ler nk kontrol. Boleh jadi kes terlanjur. Sad case kalau lelaki tak mahu ngaku and said ….. It wasnt me. It was my ‘ little bro hitler’atau tuduh pompuan ‘its not my baby cos I wasnt the only one ….,

    11

    1
  20. Anonymous says:

    Sekali pun kau tak suka diam itu lebih baik dari berkata-kata keji.

    1

    2
  21. ZAZA says:

    padan muka murah sangat….aku xkesian bukan kes pertama mcm ni..tp kau murah sgt…bodoh

    2

    2
  22. saffi says:

    buat malu jer..

    dah terang dia x nak bertanggung jawab. kau jaga aja anak kau. jaga aib. nie buka aib sendiri. bila benda jadi yg dpt malu perempuan bukan lelaki.
    Dia tobat ke tak itu urusan dia dng Allah..

    tapi kan saya pernah terkena..ada niqabi nie ajak suami saya jumpa katanya nak ada anak dng suami saya. Siap disihr lagi. nasib lah saya dpt tahu kalau tak terperangkap lah suami saya.

    4

    0
  23. marianna says:

    ini part aku gelak babe nak ‘ libatkan jabatan agama”

    Ok mcm ini je since ini kes zina.

    laki org rejam sampai mati

    kau single rembat 100 kali lepas bersalin.

    yg ini dlm islam. biar jadi pengajaran.

    1

    0
  24. Anonymous says:

    ter tanye2… siapakah pemuzik itu ??
    calon2 mestilah.. legend.. ahli muzik… ahli group… takde rupa.. xde harta… bersikap lembut… berkeluarga upssss laki org mungkin…

    0

    0
  25. Gorges says:

    Sebab dia laki orang ler now he nyorok mcm cencorot kecut kesejukan. come on please man up!!!

    3

    0
  26. Anonymous says:

    cik sofia dan seangkatan dgn nya,
    kawin bukan jalan penyelesaian..setakat nak tutup malu takkan ke mana. jgn disebbkan nak tutup malu kita membelakangkan hukum. kalau dh lebih 5 bln dah sah2 ank tu tak blh berbin/bintikan jantan rocker tu. dan plg penting, kalau awal2 lagi dh nampak perangai jantan tu yg tak brtanggungjwb takkn nak kawin jgk dgn dia. jgn la jadi bodoh abadi..sedar lah dr kebodohan! bangkit dan move on. perbetul kan diri kita. baca lah pengalaman2 rumah kebajikan wanita2 yg termengandung ni..belajar lah bagaimana mereka belajar utk perbaiki diri.

    3

    0
  27. lol says:

    bila dah hamil anak luar nikah mula la berniqab tudung labuh pakai jubah,fuckadap

    1

    0
  28. Anonymous says:

    Stop lah komen kentut2 ni. Tak tahu lah jenis mcam ni cepat terhibur ke takde modal lawak ke, tapi seriously tak lawak dohhh. Tak paham macam mne boleh diulang2kan padahal sikit pun tak tergeletek hati. Macam nak buat lawak tak jadi, tapi keep on trying so hard. Udah2 lahhhh

    3

    0
  29. Tk says:

    Aku terbaca. Klu dakwaan wanita tu benar tunjukkan bukti …,, please tell me bukti apa ye? Cek DNA?

    2

    0
  30. Step Mother says:

    Kau jgn harap jantan tu lg..kalau terjumpa dia nnti kau sagat je muka dia dgn pemarut kelapa..baru pdn muka dia..ank tu kau kasi pd pasangan yg nk cari ank angkat..tapi kau jgn sampai putus hubungan dgn pasangan tu..InsyaAllah ank tu terjamin hidup n terhindar dr ejekkn msyarakat keliling..
    #akubknpenggalakzina
    #akunkselamatknmaruahankygxberdosa

    2

    0
  31. Tk says:

    Kalau aku di fitnah buntingkan anak orang. I will MAN UP!! Aku bgtau pompuan tu “jom buat DNA. habis cerita!! Tak payah jadi cencorot geletar kesejukkan.

    0

    0
  32. Anonymous says:

    pompan mcm ni ntah brp ramai laki pun dia dah tidur lepas tu cr pak sanggup alasan sbb anak

    0

    0

Leave a Comment

Optional