January 15th, 2019

Baru-baru ini, nama pelakon Zul Ariffin sekali lagi menjadi perhatian apabila gadis Ukraine yang dikenali sebagai Tanya Glembotska memanggil Zul sebagai ‘husband’. Tentu sekali ia mencetuskan pelbagai spekulasi termasuk dakwaan mengatakan aktor itu sudah berkahwin secara senyap.

Walaupun Zul sudah menafikannya, isu ini masih lagi hangat diperkatakan. Pelbagai foto dan video Tanya tersebar di media sosial dan tidak kurang juga kecaman yang dilemparkan kepadanya.

Terbaru, Tanya menerusi satu muat naik di akaun Instagramnya meluahkan rasa kecewanya terhadap segelintir orang Islam. ‘Berterima kasih’ kepada pihak yang telah memalukannya sebelum ini.

Pada masa yang sama, beliau sempat menyindir sebuah akaun Instagram popular yang sering menyebarkan kontroversinya bersama Zul.

Mendedahkan dirinya sedang mendalami Islam, rata-rata netizen menasihati Tanya untuk mencari seorang lelaki yang betul-betul boleh membimbingnya.

Posting yang dimuat naik oleh Tanya turut mendapat tanda ‘like’ daripada Zul. Apa agaknya status sebenar hubungan mereka? Adakah kemesraan yang ditampilkan hanya sekadar teman tapi mesra? Hmm..


68 responses to “Wanita Didakwa ‘Isteri’ Zul Ariffin Luah Rasa Kecewa Dimalukan”

 1. Sigendutttttt says:

  Well, yang semua suka judge ni, tak pernah pegang pegang anak dara orang ke? Yes, mentang laa dia artis. N korang semua nak judge dia. Hahahha, pelik malasysian people ni, asyik nampak salah orang jee. And aku mengaku aku duduk malaysia, tapi itu lantak laa, just fikir positif jeaa. Bab agama, bukan taknak sentuh itu antara dia dengan ALLAH, bukan korang yang tentukan. Btw nak tegur boleh, jangan hina. Semua manusia melakukan kesilapan okay. Jangan nak judgemental sangat.

 2. Anonymous says:

  Wei jul kau boleh join brazersssss la bagi nama jul sin like johny sin hahahahaha

 3. meluat says:

  we not blame u lady we blame jul ripin because he is Muslim.

 4. Anonymous says:

  we not blame u lady we blame jul ripin because he is Muslim.

 5. mak vedah vawang says:

  pa ripin n balas u

Loading...