Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Wanita Didakwa ‘Isteri’ Zul Ariffin Luah Rasa Kecewa Dimalukan

Baru-baru ini, nama pelakon Zul Ariffin sekali lagi menjadi perhatian apabila gadis Ukraine yang dikenali sebagai Tanya Glembotska memanggil Zul sebagai ‘husband’. Tentu sekali ia mencetuskan pelbagai spekulasi termasuk dakwaan mengatakan aktor itu sudah berkahwin secara senyap.

Advertisement

Walaupun Zul sudah menafikannya, isu ini masih lagi hangat diperkatakan. Pelbagai foto dan video Tanya tersebar di media sosial dan tidak kurang juga kecaman yang dilemparkan kepadanya.

Terbaru, Tanya menerusi satu muat naik di akaun Instagramnya meluahkan rasa kecewanya terhadap segelintir orang Islam. ‘Berterima kasih’ kepada pihak yang telah memalukannya sebelum ini.

Advertisement

Pada masa yang sama, beliau sempat menyindir sebuah akaun Instagram popular yang sering menyebarkan kontroversinya bersama Zul.

Mendedahkan dirinya sedang mendalami Islam, rata-rata netizen menasihati Tanya untuk mencari seorang lelaki yang betul-betul boleh membimbingnya.

Posting yang dimuat naik oleh Tanya turut mendapat tanda ‘like’ daripada Zul. Apa agaknya status sebenar hubungan mereka? Adakah kemesraan yang ditampilkan hanya sekadar teman tapi mesra? Hmm..

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

68 Comments

  1. No worries at all

    January 16, 2019 at 10:23 am

    hehe bajet popular mcm couple justin bieber n selena gomez?
    Next ;p

  2. Makcik Jagung

    January 16, 2019 at 10:12 am

    look at how penganut kristian bagi comment. Ayat yg takde nak balas dendam. Just forgive and forget. Sesetengah org melayu ni suka je nak bash2 orang. kau je yg betul. Diam sudah. Doa2kan je lah diaorg. No need 2 talk about people. Judge diri sendiri dulu sebelum judge orang.

    • kakak

      January 16, 2019 at 1:29 pm

      Tiber..ade ke org bukan melayu kt sni? Kah kah

  3. Vv

    January 15, 2019 at 11:33 pm

    “ I have no time for your negative bullshit”

    Tapi post insta story berjela2 ?

  4. Kiki

    January 15, 2019 at 7:45 pm

    Glembotska, find another guy la, this one is sekupang tiga u know? (3 for 10 cents).. (No quality if you still dont understand). (made in china).

    Kesian kau zul. Nak miss amerika. Dpt miss ukraine je.

    • senyuman

      January 15, 2019 at 9:44 pm

      Yes…tinggalkan jelah lelaki melayu ni kat perempuan2 judgemental melayu. setaraf. Memasing kutuk judge orang rasa diri Tuhan sampai ke tua. Elokla tu. Sesuai secocok. U deserve better and they deserve… well… each other.

    • kakak

      January 16, 2019 at 8:54 am

      Ahahaha bawang bawang byk kat sini yg nak

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top