Written by Bella | January 15th, 2019

Baru-baru ini, nama pelakon Zul Ariffin sekali lagi menjadi perhatian apabila gadis Ukraine yang dikenali sebagai Tanya Glembotska memanggil Zul sebagai ‘husband’. Tentu sekali ia mencetuskan pelbagai spekulasi termasuk dakwaan mengatakan aktor itu sudah berkahwin secara senyap.

Walaupun Zul sudah menafikannya, isu ini masih lagi hangat diperkatakan. Pelbagai foto dan video Tanya tersebar di media sosial dan tidak kurang juga kecaman yang dilemparkan kepadanya.

Terbaru, Tanya menerusi satu muat naik di akaun Instagramnya meluahkan rasa kecewanya terhadap segelintir orang Islam. ‘Berterima kasih’ kepada pihak yang telah memalukannya sebelum ini.

Pada masa yang sama, beliau sempat menyindir sebuah akaun Instagram popular yang sering menyebarkan kontroversinya bersama Zul.

Mendedahkan dirinya sedang mendalami Islam, rata-rata netizen menasihati Tanya untuk mencari seorang lelaki yang betul-betul boleh membimbingnya.

Posting yang dimuat naik oleh Tanya turut mendapat tanda ‘like’ daripada Zul. Apa agaknya status sebenar hubungan mereka? Adakah kemesraan yang ditampilkan hanya sekadar teman tapi mesra? Hmm..

68 responses to Wanita Didakwa ‘Isteri’ Zul Ariffin Luah Rasa Kecewa Dimalukan

  1. No worries at all says:

    hehe bajet popular mcm couple justin bieber n selena gomez?
    Next ;p

  2. Makcik Jagung says:

    look at how penganut kristian bagi comment. Ayat yg takde nak balas dendam. Just forgive and forget. Sesetengah org melayu ni suka je nak bash2 orang. kau je yg betul. Diam sudah. Doa2kan je lah diaorg. No need 2 talk about people. Judge diri sendiri dulu sebelum judge orang.

  3. Vv says:

    “ I have no time for your negative bullshit”

    Tapi post insta story berjela2 ?

  4. Kiki says:

    Glembotska, find another guy la, this one is sekupang tiga u know? (3 for 10 cents).. (No quality if you still dont understand). (made in china).

    Kesian kau zul. Nak miss amerika. Dpt miss ukraine je.

    • senyuman says:

      Yes…tinggalkan jelah lelaki melayu ni kat perempuan2 judgemental melayu. setaraf. Memasing kutuk judge orang rasa diri Tuhan sampai ke tua. Elokla tu. Sesuai secocok. U deserve better and they deserve… well… each other.