Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Wanie Protege Ferhad Dikeluarkan Daripada Mentor Kerana Masalah Kesihatan

Kasihan pun ada dengan nasib yang menimpa Wanie, proteger Ferhad untuk Mentor 6 ini. Cita-citanya untuk meneruskan perjuangan di Mentor nampaknya sudah tamat. Oleh kerana masalah kesihatan, Wanie telah pun dikeluarkan daripada rancangan Mentor.

wanie protege ferhad

Advertisement

Menurut info yang dibaca, Wanie telah 2 kali pengsan semasa sesi latihan bersama Ferhad. Apabila dibawa berjumpa doktor, Wanie disahkan memiliki low blood pressure. Atas nasihat doktor, Wanie dibawa keluar kerana kejadian tersebut boleh berulang bila-bila masa sahaja terutama sekiranya Wanie tertekan.

wanie mentor

Namun Wanie 18 tahun tidak dapat menerima keputusan yang telah diambil oleh pihak produksi Mentor. Wanie memohon agar diberi peluang kedua namun telah ditolak. Pihak produksi tidak mahu mengambil risiko sekiranya terjadi apa-apa yang tidak elok kepada Wanie. Kesihatan harus diutamakan.

Hmmmmm. Kesian pun ada jugak Abang Nara dengan si Wanie ini. Tapi apa boleh buat, kesihatan harus diutamakan. Kang tak pasal-pasal tengah buat live show tiba-tiba pengsan. Tak ke huru hara jadinya nanti? Apa pun Abang Nara sedang cuba untuk mendapatkan reaksi daripada Wanie sendiri mengenai hal ini. Nantikan. Info daripada portal GUA.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

63 Comments

  1. alamaya

    March 26, 2012 at 9:10 am

    Yeee aku setuju ngn ko… anonymous.. ko ni semak la buat komen… ko takyah komen pape la k? kalu ko rasa sakit hati sangat dengan kome org lain.. ko tak yah bukak BN ni lagi k? buat orang sumpah ko B O D O H ada lar dol…… blah blah blah! semak aku baca komen ko…

    * ni khas tuk ko…,
    komen paling bodoh yang aku baca kat BN ni komen ko la Anonymous…. kalau ko nak kondem komen orang aku rasa komen ko lagi cam puaka…. orang komen tuk luahkan pendapat… ko ingat semua orang macam ko ke? ko eja ni.. B O D O H.. booooooo!!! konon open-minded sangat la tu? hahahahaha BOOOOOOOOOOO!!

    Sekian…

  2. alamaya

    March 26, 2012 at 9:09 am

    Yeee aku setuju ngn ko… anonymous.. ko ni semak la buat komen… ko takyah komen pape la k? kalu ko rasa sakit hati sangat dengan kome org lain.. ko tak yah bukak BN ni lagi k? buat orang sumpah ko B O D O H ada lar dol…… blah blah blah! semak aku baca komen ko…

    * ni khas tuk ko…
    komen paling bodoh yang aku baca kat BN ni komen ko la Anonymous…. kalau ko nak kondem komen orang aku rasa komen ko lagi cam puaka…. orang komen tuk luahkan pendapat… ko ingat semua orang macam ko ke? ko eja ni.. B O D O H.. booooooo!!! konon open-minded sangat la tu? hahahahaha BOOOOOOOOOOO!!

    Sekian…

  3. alamaya

    March 26, 2012 at 9:08 am

    Yeee aku setuju ngn ko… anonymous.. ko ni semak la buat komen… ko takyah komen pape la k? kalu ko rasa sakit hati sangat dengan kome org lain.. ko tak yah bukak BN ni lagi k? buat orang sumpah ko B O D O H ada lar dol…… blah blah blah! semak aku baca komen ko…

    * ni khas tuk ko…
    komen paling bodoh yang aku baca kat BN ni komen ko la Anonymous…. kalau ko nak kondem komen orang aku rasa komen ko lagi cam puaka…. orang komen tuk luahkan pendapat… ko ingat semua orang macam ko ke? ko eja ni.. B O D O H.. booooooo!!! konon open-minded sangat la tu? hahahahaha BOOOOOOOOOOO!!

    Sekian.

    • Anonymous

      March 26, 2012 at 9:47 am

      Oi bongok! Dah sah2 dia put at the top kptsan dia yg cap ayam 2, so i nampk la.. Yg kat bwh2 2 mls nk bca.ntah copy paste dr mana.huahuahua! Btw as i said b4, selagi nara x suruh aku brhenti, aku terus jer la komen. Bukn aku ancam keselmatan korg pun. Bukan aku suruh korg g makan taik bangla pun….so ada aku kesah? Korg bising sgt ni mcm la blog ne nenek moyang korg yg punya. Naaah ambik ne HAKTUI!

  4. aku benci ANONYMOUS

    March 26, 2012 at 3:49 am

    jgn jadi bodoh anonymous says:
    March 26, 2012 at 1:04 am

    aku tak kata pun aku yg spm fail itu.jika aku fail bagaimana aku boleh dpt 4a dlm spm dan melanjutkan pelajran ke uitm penang?

    tapi apa yg aku sebut adalah kepada kau tu.aku berkata kepada kau jgn senang hati merendah rendahkan keupayaan org lain sbg otak sempitlah,tak berfikir jauhlah,tahap spm lah,bodoh englishlah dan macam2 lagi . perassan takbur dan riak dalam diri kau.aku yg membaca komen kau menghina seseorg disini pun terasa geram dgn sikap kau yg terlampau angkuh.

    satu saja aku nak tanya, adakah kau rasa semua pengunjung didalam blog nara ni mempunyai idea dan pandangan serupa dengan apa dalam kepala otak kau??tidakkah kau tahu manusia ini diciptakan dengan berbagai jenis ciri.berbeza dari sudut fizikal,IQ,emosi,dan sebagainya?tidakkah kau tahu? jika sekalipun engkau nak menegur orang dan menunjukkan betapa CERDIKNYA kau itu,tak perlulah sampai merendah2 kan diri mereka. tambahan pula eksyen nya kau handal english(kononnya la).pasal isu nama “nick name” pun jadi isu.aku terbaca sindiran kau pada budak bernama “ak yg comel”(kalau tak silaplah)..kau sindir2 apa itu ak ak. org bijak perlu ke komen bodoh seperti kau pasal ak pun nak jadi isu?

    aku memag boleh baca antara komen kau yg banyak sarcasm,tp bukan semua komen perlu dibuat sarkastic.bertempatlah pun nak buat sarkastic.”masakan pokok bergoyang kalau tiada angin”. “masakan org ramai marah kalau kau tak cari hal”.

    aku pun malas nak bertekak dengan kau.cuma buat yg terakhir aku nak kongsi kau itu apa penyakit narsisistik.antara simptom2 dia.kalau rasa ada banyak sangkut kena dengan kau,pandai2 lah kau jumpa pkar psikologi.salam dan jumpa lagi

    Symptoms of Narcissistic personality disorder include, but are not limited to:

    -Reacts to criticism with anger, shame, or humiliation
    -May take advantage of others to reach his or her own goal
    -Tends to exaggerate their own importance, achievements, and talents
    -Imagines unrealistic fantasies of success, beauty, power, intelligence, or romance
    -Requires constant attention and positive reinforcement from others
    -Easily becomes jealous
    -Lacks empathy and disregards the feelings of others
    -Obsessed with oneself
    -Mainly pursues selfish goals
    -Trouble keeping healthy relationships
    -Is easily hurt and rejected
    -Sets unrealistic goals
    – Wants “the best” of everything
    -Appears as tough-minded or unemotional

    sumber: American Psychiatric Association.

    *boooo00ooo..padan muke kau ANONYMOUS..hahaha..b’lagak bijak knon..dkt cni rmai bnci kau, mst dkt luar lg rmai yg bnci dgn prangai kau yg mcm gtu.

    • Anonymous

      March 26, 2012 at 8:54 am

      Xde masa aku baca komen pnjang lebar mcm bontot kerbau ko ni. Ko dpt 4A jer? Alahai kesiannyer… SPM i 10A1 1A2.. Ko ada? Stakat uitm 2 pun nk bngga ker….cis lain la mcm i masuk UM..Haktui..

    • alamaya

      March 26, 2012 at 9:15 am

      hahaah poyo kata tak baca… tapi ko tau gak spm dia dapat berapa… BOOOOOO BODOH! kalau kau 10A1 1A2 asal ko menempek je kat BN ni? BODOH siot ko ni!

    • bujang

      March 26, 2012 at 11:06 pm

      kalau nak buat penilaian terhadap penyakit mental or masalah mental selalunya rujuk buku DSM 1V…..

  5. Dato minah jambu 24jam mengadap computer

    March 25, 2012 at 10:25 pm

    minah jambu baru aje tengok mentor…….minah jambu suka faizal tahir punye protegi kire2 ok lah …ferhad punye protegi pn ok jambu n tinggi lagi kire2 tk kementot lahhhhhhhhh faizal tahir nye protegi ada kementot sikit……tapiiiiiii minah jambu paling tk bekenan si ramlah ram punye protegi th happe2 lah !!!!!!eeeeeeeeeeeeeeee cepat2 lah kasi dia kelua nyampah !!!!!!

    • bujang

      March 26, 2012 at 1:55 am

      Rugi dia tak ambil peserta mentor tu, suara punya powerr…
      peserta jemputan tadi yang nyanyi lagu Faizal Tahir.
      Ramlah Ram entah ape2 pakaian dia nampaknya Ana shuhada pun pakaian dia kembali kezaman Ramlah Ram dulu2lah mak ngah.
      Hah bertudung pakaian ketat macam sarung nangka…perut nampak boroi….hahahaaa….x rasa malu ke?.
      Pilihlah pakaian yg. sesuai bila org. komen marah nanti.
      Tapi ini kena tegur memalukan, tudung x sesuai nampak huduh.

    • Datok minah jambu 24jam mengadap computer

      March 26, 2012 at 6:37 pm

      betol kate2 kau tu bujang minah jambu sokong ngan kate2 kau yg penoh dengan keimanan……….ramlah ram ni bodoh sebenar nye yg jantan dia tknkkkkkk dia nk protrgi pompannnnnnn konon2 nye senang bebual lahhhhhhhh !!! haram ke ambek protrgi lelaki ? lelaki yg nyanyi lagu faizal tahir suara dia kn powerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!! suara yg power dia tknak ! suara yg macm kucing tu yg dia idam2 knnnnnnnnnnnnnn !!! tk lama lagi terkeluar lah si ramlah ram………..pakaian ramlah ram pn sikit punye over !! macm pakai tarbus hahahahahahahahahahahahahaahaiiiiiii minah jambu bukan hina ok cuma minah jambu tengok bila pompan dh bertudong ni pakaian dorang pelik2 pakaian macm orang plenet pn ada ! macm pakai sarban pn ada……..pakaian macm momok pn ada eeeeeeeeee tk tau lah apeeeee yg minah jambu nk cakap lagi………cepat2 keluar ye ramlah ram dari mentorrrrrrrrrrrr !!!

    • Michael

      November 25, 2012 at 3:16 pm

      Yusoff,mmg mintak pun lyn..sampai meayru cakap dia tak cantik..bila dah pakai kan lipstick baru dia diam sambil senyum2 depan cermin,

Loading...
To Top