December 27th, 2018

Wow, Tahun Baru 2019 bakal menjelang tiba ! Raikan Tahun Baru anda dengan memenangi wang tunai percuma bersama kami !

Caranya amat mudah! Anda hanya perlu mendaftarkan Domain .my dan berpeluang untuk memenangi hadiah wang tunai sehingga RM700 !!!

 Promosi yang telah dinanti-nantikan kini telah kembali!

Daftarkan Domain .com.my, .net.my dan .org.my anda dengan harga serendah RM58 sahaja berbanding harga biasa iaitu RM80 !!! manakala RM85 sahaja bagi Domain .my berbanding RM120 !!! Memang berbaloi ! Setiap pendaftaran domain yang berjaya akan dikira sebagai satu penyertaan. Oleh itu, semakin banyak pembelian, semakin besar peluang anda untuk menang !!!

Tak perlukan Domain tapi nak hadiah juga ?

Boleh je ! Hanya dengan Like dan Share, anda boleh memenangi hadiah wang tunai sehingga RM300.

Caranya amat mudah.

Like sekarang!

Langkah 1. Like Page Facebook Net Onboard

Langkah 2. Like dan Kongsikan post promosi di FB kami kepada 5 rakan anda di FB dengan hashtag #netonboard #beautifulnara #mynic #ichoosedotmy

*ingat set post anda kepada Public (Awam) semasa anda kongsikannya!

Itu Sahaja! Senang bukan?

– Promosi ini hanya sah dari 17 Disember 2018 hingga 25 Januari 2019 !

– Hadiah-hadiah menarik yang boleh dimenangi adalah RM100 bagi 7 pemenang “Beli dan Menang” dan RM50 bagi 6 pemenang bertuah “Like dan Share”

– Sekiranya dipilih sebagai pemenang, anda dikehendaki untuk memaparkan satu post di laman sosial yang menunjukkan bahawa anda telah memenangi peraduan ini bagi melayakkan anda menerima hadiah.

Tunggu apa lagi, daftarkan domain .my anda sekarang di https://www.netonboard.com/my-domain-new-year-deals.htm atau hubungi kami di talian 03-82306688 untuk sebarang pertanyaan.

*Tertakluk kepada Terma dan Syarat


Comments are closed.

Loading...