February 22nd, 2018

Kisah putus tunang penyanyi Sufian Suhaimi dan Elfira Loy agak mengejutkan peminat mereka kerana sudah hampir kepada tarikh pernikahan yang sepatutnya berlangsung pada bulan Mac depan.

Kedua-duanya terus berkunci mulut mengenai perpisahan mereka maka timbul pelbagai spekulasi mengapa Sufian dan Elfira membuat keputusan untuk membawa haluan masing-masing sedangkan terkenal sebagai pasangan yang saling mencintai serta romantis sebelum ini.

Menerusi portal mStar Online, ada netizen mendakwa Sufian tidak dapat memenuhi permintaan keluarga Elfira  yang meminta jumlah wang hantaran tinggi dan itulah punca pasangan itu tidak jadi berkahwin.

Mak El tak nak bermenantukan orang tidak berduit. Takut anak dia susah nanti walaupun Sufian ada ijazah sarjana. Sufian tak boleh sediakan wang hantaran yang diminta mak El bulan tiga ni.

Benda tu rahsia antara keluarga tapi dekat Facebook ada kawan kepada ahli keluarga El pecah lubang. Berapa hantaran tu, rahsia keluarga katanya. Lagipun Sufian tengah belajar, manalah mampu kalau hantaran banyak-banyak.

Berikanlah masa untuk mereka berdua mengubati luka dan kesedihan dalam hati, mungkin satu hari nanti mereka akan bersedia untuk memberikan penjelasan.

Sumber Berita : mStar Online


156 responses to “Wang Hantaran Tinggi Punca Sufian Suhaimi Dan Elfira Loy Tidak Jadi Kahwin?”

 1. anon says:

  bro
  tak yah lah kau meratap menagis hiba
  ko kalau nak buat lagu utk dia
  kau kasi lah kaw2 nya lirik macam tajuk
  pendusta ke hahahah …
  dlm dia ke umrah dia dah ada calonnya
  makanya mmg dia berniat mempermainkan kau
  perempuan macam tu bleh ketegori sampah

Loading...