Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Walaupun Hilang Satu Dakapan Di Usia Kecilmu, Satu Pelukan Masih Ada – Ucapan Menyentuh Hati Rita Rudaini Bersempena Hari Jadi Anaknya

Menggalas tanggungjawab sebagai seorang ibu dan bapa kepada dua orang anak lelaki bukanlah satu perkara mudah yang perlu dihadapi oleh pelakon Rita Rudaini.

Sering menjadi inspirasi untuk ibu tunggal di luar sana, ucapan Rita bersempena ulangtahun kelahiran anak keduanya Airit Qaqa Arjuna baru-baru ini membuatkan hati netizen tersentuh.

Advertisement

Mereka sebak melihat kompilasi gambar-gambar Arjuna daripada bayi sehingga kini yang turut disertakan dengan ucapan sayu daripada Rita.

Rata-rata netizen mendoakan agar Arjuna membesar menjadi anak yang soleh dan tidak lupa dengan pengorbanan ibunya.

Masih tidak terlambat untuk kami mengucapkan selamat hari jadi buat Arjuna dan turut mendoakan kesejahteraan mereka sekeluarga. Tiada apa yang dapat menggambarkan betapa besarnya kasih seorang ibu buat anak-anaknya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 Comments

  1. say no to home wreckers

    May 2, 2018 at 10:07 am

    semoga anak2 tak menurun perangai emaknya. kita doakan yang baik2 je la kan. hiks.

    #ritrudfans triggered

  2. rozita

    April 30, 2018 at 4:33 pm

    semua ini x kan berlaku kalo ko boleh tolak ansur…now siapa yg salah kalo anak tak dpt kasih sayang ayah

  3. elle

    April 30, 2018 at 4:32 pm

    mule2 aku kecam jugak si RR ni, tapi bile tgk the way she treated her kids dlm satu program kat rumah diorg ni, mmg budak2 tu nmpk sgt behave and respect each other n surroundings diorg. so tahniah laa RR.

  4. anon lah

    April 30, 2018 at 4:28 pm

    errmmmm… peragai org terdekat awak, elok ker…?…. x baik tuduh2 org mcm tu. Dah jodoh dia tahap tu. Tidak semestinya ahli keluarga awak jodohnya panjang sbb perangai baik , tapi tolong beringatlah bahawa ahli keluarga awak itu telah memiliki jodoh yg baik yg mampu mengawal kekurangan ahli keluarga awak… nasib x selalu baik , kekadang ada masa jadi x baik… ingat2 lah dalam berkata2.

  5. suraya

    April 30, 2018 at 4:07 pm

    semoga kekuatan rita menjadi inspirasi buat wanita lain dalam membesarkan anak-anak. tahniah rita

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top