Walaupun Dikecam Teruk, Bobo Dimana Lagu Paling Trending Di Google Malaysia 2018

Hiburan

Walaupun Dikecam Teruk, Bobo Dimana  Lagu Paling Trending Di Google Malaysia 2018

Siapa sangka lagu Bobo Dimana yang mendapat kecaman dan dilabelkan sebagai ‘soft porn’ tersenarai sebagai lagu paling trending di Google Malaysia 2018.  Menduduki tempat ketiga selepas lagu Baby Shark (Pinkfong) dan Perfect (Ed Sheeran).

Advertisement

Jadi, tidak hairanlah bila Datuk Seri Aliff Syukri dengan bangga dan seronok mendapat bayaran lumayan puluhan ribu ringgit daripada Google Malaysia sebelum ini.

Hasil daripada kecaman netizen juga sedikit sebanyak membuatkan lagu tersebut menjadi viral dan video muzik Bobo Dimana juga mendapat jumlah tontonan yang tinggi. Nampaknya negativiti mampu membuatkan orang popular. Heh..

Sumber Berita : Google Trends

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

28 Comments

  1. Anonymous

    December 20, 2018 at 8:20 am

    jujur aku cakap, lagi ni saya punya niece yg berumur 4 5 tahun yg dgr kat dia punya ipad. aku yg tdgr ni terus facepalm, ambik ipad dia, terus tayammum 7 kali

    • Anonymous

      December 20, 2018 at 3:41 pm

      aku confuse indon ni ckp ape…

  2. Kak Jah

    December 19, 2018 at 10:34 pm

    Hahaha..lps ni abg Jat perut buncit masa dtg bulan dh takde, yg buncit perut sb jantan umur dh mcm sajat mmg perut buncit berkasen2…oooops maaf bang Jat say no to period..hik..hik…

  3. Anonymous

    December 19, 2018 at 9:03 pm

    JAKIM belek2 telor sajat tak jumpa sampai berbulan2 tak dapat jawapan. Sekali tak bayar cukai mahkamah terus jer bgtau Sajat ni jantan. Terima kasih.

    Lepas ni Sajat tak period dah lol

    • Sabri Ali @ Nick

      December 21, 2018 at 7:35 pm

      THANKS FOR CONFIRMATION SAJJAD AS A GUY!

  4. Nyah Vogue

    December 19, 2018 at 8:08 pm

    Yaasss! Tahniah ..berjaya jugak LGBT menawan media. Ko hadooo?! Org dah muak tengok minah tudong bpura2 alim taik kucing!!!!

    • Anonymous

      December 20, 2018 at 3:50 pm

      tak guna bangga jd pondan nk tawan media… mati sok azab kubur menunggu

  5. Safi

    December 19, 2018 at 7:59 pm

    Terbukti masyarakat suka dgn keletah2 LGBT. Tangan kata benci, mata mahu perhati. Itulah Melayu… hipokrit je semua tu!

Loading...