Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Walaupun Dikecam : Lagu Wanita Terakhir Fattah Amin Dinobatkan Single Paling Sukses 2017

Walaupun penglibatan Fattah Amin dalam bidang nyanyian dikritik dan dikecam ramai yang berpendapat suaranya tidak sedap, siapa sangka akhirnya lagu Wanita Terakhir nyanyian beliau telah dinobatkan sebagai debut single paling sukses di Malaysia sepanjang tahun 2017.

Advertisement

Ia diumumkan menerusi akaun Instagram Persatuan Industri Rakaman Malaysia (RIM).  Perkiraan itu berdasarkan  kedudukan tertinggi dalam carta domestik serta antarabangsa pada hari pertama ia dilancarkan.

Kejayaan lagu ciptaan Aizat Amdan itu juga mengungguli  kedudukan terbaik dalam carta lagu Malaysia untuk tahun 2017.

Itulah rezeki kata orang, meskipun dikecam ternyata Fattah Amin berjaya juga membuktikan lagunya itu mampu menjadi yang terbaik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 Comments

  1. Anonymous

    January 11, 2018 at 8:59 am

    congrats fatta rezeki mencurah curah apata lagi da kawin ypm fazura-both couples wil be awarded the loving couples of 2017 dan sampai bila bila,amin………………..

  2. Anonymous

    January 10, 2018 at 5:34 pm

    Nak heran apa.. Kalau percapaian dikira guna no./kuantiti ni bg kat fattah la. Semua die paling byk, sbb fans dia gigih suka buat ramai.. Tah2 filem die tahun lepas boleh dpt filem paling letop x? Hahaha..

    • Anonymous

      January 10, 2018 at 10:35 pm

      lepas tuh asal ade anugerah undian jer.. lofa yg paling byk… bakat kelaut xabis2 sell story berjaya padahal family yg run d business.. masing2 ade fans kasi nmpk letop nk heran aper..

  3. Kak Tanya

    January 10, 2018 at 4:55 pm

    Lepas kawen dengan Fazura..Fattah nyanyi lagu ni lagi tak? Tanya jee

  4. Mek Ti

    January 10, 2018 at 4:16 pm

    HAHAHA.. mmg la dinobatkan paling sukses. kontroversi masa tu tak abis2. femes sbb siapa?

  5. Tk

    January 10, 2018 at 4:11 pm

    Bagi aku kllu Single terbaik tu mesti yang sedap di dengar, yang orang keep humming, yang popular di Radio TV! So single terbaik 2017 mesti la lagu JAMPI Hael Husein dan lagu HORLICKS Faizal Tahir . Teringat aku humming lagu JAMPI masa travel di Croatia.

    • Anonymous

      January 10, 2018 at 4:28 pm

      itu pendapat enko..x boleh mewakili beratus ribu lagi yg minat lagu FA

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top