Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Walaupun Dikecam : Lagu Wanita Terakhir Fattah Amin Dinobatkan Single Paling Sukses 2017

Walaupun penglibatan Fattah Amin dalam bidang nyanyian dikritik dan dikecam ramai yang berpendapat suaranya tidak sedap, siapa sangka akhirnya lagu Wanita Terakhir nyanyian beliau telah dinobatkan sebagai debut single paling sukses di Malaysia sepanjang tahun 2017.

Ia diumumkan menerusi akaun Instagram Persatuan Industri Rakaman Malaysia (RIM).  Perkiraan itu berdasarkan  kedudukan tertinggi dalam carta domestik serta antarabangsa pada hari pertama ia dilancarkan.

Advertisement

Kejayaan lagu ciptaan Aizat Amdan itu juga mengungguli  kedudukan terbaik dalam carta lagu Malaysia untuk tahun 2017.

Itulah rezeki kata orang, meskipun dikecam ternyata Fattah Amin berjaya juga membuktikan lagunya itu mampu menjadi yang terbaik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 Comments

  1. Anonymous

    January 10, 2018 at 3:37 pm

    kalo tak fans lofa sebut bitch.. fans fattzura pulak… ni gara2 ameera adik lofa tu kalo komen story pasal diorg ayat english suke tulis bitch2 kt faz tu… jd sambung menyambung.. patut lah adik lofa pon dah rupa BITCH… rupa jd hodoh bila mekap tebal dgn baju ketat dah rupa bitch hugh hefner tu.. so harap2 fans jgn tulis bitch lagi sbb dah nmpk akibat tu kt dia…

  2. Anonymous

    January 10, 2018 at 3:32 pm

    pung pang pung pang…

  3. Tk

    January 10, 2018 at 3:16 pm

    2.30 pm. Jangan sedap2 panggil anak orang bitch. Ko aniaya hati, panggil anak orang bitch. Nanti Tuhan balas anak ko jadi BITCH. Hak ko la nk suka tak suka orang. But jaga mulut tu

    • Anonymous

      January 10, 2018 at 3:40 pm

      kalo tak fans lofa sebut bitch.. fans fattzura pulak… ni gara2 ameera adik lofa tu kalo komen story pasal diorg ayat english suke tulis bitch2 kt faz tu… jd sambung menyambung.. patut lah adik lofa pon dah rupa BITCH… rupa jd hodoh bila mekap tebal dgn baju ketat dah rupa bitch hugh hefner tu.. so harap2 fans jgn tulis bitch lagi sbb dah nmpk akibat tu kt dia…

  4. Anonymous

    January 10, 2018 at 1:33 pm

    Okay lagi suara patah dari suara bini dia jura tu. orang menyanyi dia nak menyanyi juga. hancus hancus akooooo.. huhu

  5. Anonymous

    January 10, 2018 at 1:24 pm

    suara cam katak puru pn blh menang weii…..hahahaha….ptt laa skrg ni dato alip tu beriye nk jd penyanyi….ini kann malaysia tanah boleh land….ape je x blh???lagu sampah camni mmg sesuai tuk fans taksub sampah dia je….kah kah kah…opss…jgn marah nyeee fans batak patah…sila lah kecam berjemaah….hahahhaa…in fact ok…tlg jgn tulis ayat klise korg tu “nape ko dengki,apsal hati ko busuk”….muak aku dgr….kritik skit dengki….nyampah…smpai bl pun industri malaysia ni mmg xde kualiti..dh thn 2018 daa negara lain sume dh maju malaysia je masih katak di bawah tempurung…

    • Anonymous

      January 10, 2018 at 1:32 pm

      Yg ko nak meroyan ni apasal..haha. Dah Allah nak menentukan rezeki dia….enko ni sapa nak menidakkan rezeki org….hahaha. Get life and wake up man…daripada ko dok meroyan di sini, fikirlah sesuatu yg positif dalam hidup ko tu bro.

      Kesian ko ni…

    • Anon

      January 10, 2018 at 2:25 pm

      Dia mmg blh nyanyi pun cume perlukan lebih latihan je. Penyanyi yg paling tak sedap suara yg pernah aku dengar, yg tak layak di panggil penyanyi pun ialah mawi, mcm manalah dia ni blh menang AF, jadi peserta pn tak layak tapi yg herannya blh menang. Suara tak sedap langsung. Wat rosak lagu je. . Fattah suara dia oklah jgk, tapi mawi???

    • Anonymous

      January 10, 2018 at 2:30 pm

      org lain ko kutuk2 tuh bermula dr bawah improve skit2 bakat diorg tuk berjaya… yg ko dah 2018 ko up lagi diri jd mulut puaka..
      yg aku ni dah msuk 2018 tgk meletop ade lagi bitch tuh ketawa rupa setan tuh… bila lah nk tukar pengacara.. isi dah bagus pengacara xde kualiti masih bongok2 lagi tgk q card.. negara dah maju si katak beruk jgk jd pengacara meletop tu… muak weiii.. takat lagu fattah nih nk dgr bole dgr free.. xnak dgr pon bole apedehal…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top