Written by Bella | April 12th, 2016

Sudah bergelar ikon fesyen dan usahawan, nampaknya Wak Doyok bakal menceburi bidang nyanyian pula. Amboi, hampir semua benda Wak hendak buat ye?

Jelas Wak Doyok, beliau sebenarnya suka menyanyi daripada dulu lagi dan meminati lagu genre Balada. Malah, Wak kini sedang bekerjasama dengan penyanyi Asfan untuk melancarkan single pertama beliau.

Saya baru sahaja berbincang dengan penyanyi Asfan untuk menghasilkan ‘single’ pertama. Dia mencari lagu dan lirik sesuai untuk saya. Kalau nak tahu saya memang suka menyanyi sejak dulu dan single ini akan jadi salam perkenalan sebagai penyanyi.

Wak Doyok juga tercalon dalam kategori Personaliti Media Sosial Popular dan Pengacara TV Popular di Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke-29 (ABPBH29).

Macam mana agaknya suara Wak Doyok bila menyanyi pula ya? Hmmmph, bagus Wak ni semua peluang yang ada beliau ambil sahaja.

Sumber Berita : Harian Metro

42 responses to Wak Doyok Mahu Jadi Penyanyi Pula?

  1. pembaca says:

    Ok boleh

    0

    0
  2. Yan says:

    Sedap ker suara tu wak oii…

    0

    0
  3. melati says:

    ko jadi lah aper pun, org minat ko setahun jewww…sekarang ni lantak ko lew nk jadi aper..!!!!

    0

    0
  4. FC says:

    Oh boy nak jadi penyanyi pulak! Whatever it is, I’m just grossed out by his misai!

    0

    0
  5. Anonymous says:

    nanti bayar la astro/era fm…lagu sendu pun msuk carta. hehhehhe

    0

    0
  6. Anonymous says:

    fesyen terlalu mencuba sgt wak ni….geli la peah.

    0

    0
  7. lan says:

    tak payah la..

    0

    0
  8. anti poyo says:

    sehingga hari ini aku masih gagal melihat baju yang direka wak doyok

    0

    0
  9. Anonymous says:

    jgn buang masa. buat business MLM lagi bagos wak hoi.

    0

    0
  10. Anonymous says:

    please stop polluting the airwaves. penyanyi2 skg vokal hauk.

    0

    0
  11. ku says:

    kesian sya tengok dia…walaupun sya tdak kenal dia dan dia tdak [email protected] siapa sya.
    nk mnyanyi pula ke…? adoiii…baik x pyahlh. industri nyanyian pun semakin ke laut. mujurlah ada penghibur otai2 zaman dlu yg sudi buat come back. kesian sgguh.
    baik wak doyok hentikan smua itu. nanti industri [email protected] makin tenat.

    bukan hendak menjatuhkn,..inilah realitinya. tambah pula wak…aduhh..duhh
    tak minat lgsung dgn dia…siapa dia sbnarnya yer…ikon apa?…kalau fesyen dia..memang xde yg berkenan lgsunglah.
    biar muka serba kekurangan tpi jgnlah fesyen pun serabut org tengok.

    bila tgok org yg komen pasal penampilan dia xde 1 pun yg kata ok atau kena dgn gayannya. entahlh..walaupun sya buta fesyen…tetapi biarlh fesyen itu tdak sperti yg dipakainya itu.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    sudah..jangan ditambah penyanyi vokal sendu. buat malu negara aja.

    0

    0
  13. kak mariamercedez says:

    apa pasal dia ni da di terkenalkan sangat…apa buah tangan dia yang boleh dibanggakan? fesyen? aku tgk pon loya fesyen yg dipakai…haprak je…org malaysia suka popularkan orang yg ntah dari mana dtgnya

    0

    0
  14. anti doyok says:

    meluat

    0

    0
  15. Anonymous says:

    rimas

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Eww

    0

    0
  17. sukati aku jer says:

    tumpang tanya, sape wak doyok ni? apa kelebihan dia? apa taraf akademik dia? kenapa dia ingat dia ensem ke? kenapa bila tengok dia aku rasa loya nak muntah?? pelik je.

    0

    0
  18. anon says:

    Dia ni sama species dgn yg terlajak laris tu, kalau pakai baju sendat giler. Dia ingt lawa agaknya…
    Nak jadi penyanyi??? Hmm….kalau suara sedap ape salahnya… Tapi pokok pangkalnya, lagu kene sedap..
    Hmm….tapi nak tanya, seblm ni dia popular sb ape ye? serius aku tak tau, cume terbaca je nama dia dlm paper

    0

    0
  19. x says:

    Jual tempe je wak.tak yahla nyanyi2 nie.ponggong bagi besar sikit.asyik misai je.lemau.

    0

    0
  20. hahaha says:

    Ishhh tk payah lal…hahaha

    0

    0
  21. minah kampung cempedak says:

    Hang buat lawak ka wak doyok oiii…

    0

    0
  22. Yekeni says:

    Oh My Fashion!

    Kentalan…. Gayish….

    Who let the doyok out? Who? Who? Who? Who?

    0

    0
  23. melati says:

    Aduiiiii…..Wak, terok benor Dressing tu naper..!!!!..mcm kejutan Budaya jer…..tu Dressing budak 6 tahun lew Wak…eeeeeeeee malu nya…

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Spesis yg bakal bercakap dgn kucing bila dah masuk umur 60-an nanti.

    0

    0
  25. Nora ManisCute says:

    Macam mana isu Gay dia?

    anyone plss

    0

    0