Wak Doyok Dikecam Samakan Buah Durian Dengan Dada Wanita, Anggap Ia Gangguan Seksual

Hiburan

Wak Doyok Dikecam Samakan Buah Durian Dengan Dada Wanita, Anggap Ia Gangguan Seksual

Ikon fesyen dan selebriti, Wak Doyok sekali lagi dikecam serta disindir netizen gara-gara memuat naik kapsyen yang tidak sopan dan berbaur lucah apabila menyamakan buah durian dengan dada wanita.

Advertisement

Wak memuat naik fotonya  sedang memegang buah durian dengan kapsyen berbunyi “Durian adalah raja buah, tapi raja buah terletak di dada wanita.”


Rata-rata netizen merasa kurang kurang senang dengan kenyataan itu. Mereka menyifatkan ia tidak sepatutnya dijadikan bahan lawak kerana jelas tidak menghormati dan dianggap sebagai gangguan seksual terhadap kaum wanita.

Fikir dahulu sebelum berkongsi sesuatu di media sosial, jangan lupa untuk menjaga sensitiviti orang lain apatah lagi jika anda seorang yang dikenali  seperti Wak Doyok. Bukan semua benda sesuai untuk dibawa bergurau kan? Apa pula komen korang?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

34 Comments

  1. Anonymous

    June 26, 2018 at 8:08 pm

    Ala buah mak dia..apa salahnya..kan wak,

  2. mamijarum

    June 26, 2018 at 2:25 pm

    MAK kau tak ada buah dada ke……….

  3. aku

    June 26, 2018 at 9:27 am

    kawin la cpt wakkk….selagi x kawin…mcm2 ko akan sebut wak…aku tau…ko dh semakin ketagih benda2 ni hahahaha

  4. blackrose

    June 26, 2018 at 8:07 am

    nanti dia minta maaf atas statement mcm tu kira settel la tu…..

  5. Minah membawang

    June 26, 2018 at 7:44 am

    Bangang bin bingai btul ko ni wak dogol ye..buah ko xnk plak ko sebut,buah org yg ko nmpk..hmmm,xpnh minat ko pn dr dlu..sekian

Loading...