Written by Bella | April 17th, 2015

Wak Doyok yang kini sedang hangat dilanda kontroversi nampaknya semakin diuji apabila menjadi mangsa gangguan makhluk halus ketika menjalani penggambaran program Ke Indonesia Ke Kita? baru-baru ini bersama anggota kumpulan muzik Oh Chentaku, Myo.

Dalam perjalanan balik ke tempat penginapan di Lombok, saya terdengar bunyi mengilai dalam hutan. Saya juga rasa seperti dicekik seseorang ketika tidur.

Selain itu, Wak Doyok mengakui corak permainan program tersebut agak mencabar buat dirinya. Selebriti itu juga mengalami sakit perut dan memberitahu makanan tempatan di sana kurang menepati cita rasanya.

Makhlus halus itu ada dimana-dimana hanya kita sahaja yang tidak boleh nampak ( nama pun makhluk halus..Duh!) apa yang penting sebelum memulakan perjalanan adalah lebih baik untuk kita amalkan beberapa ayat suci Al-Quran sebagai pelindung.

Psst..Wak Doyok, kok ngak bisa terima makanan Indonesia. Tidak cocok nama Wak itu sama kamu…Heh?

Sumber Berita: Harian Metro

37 responses to Wak Doyok Diganggu Makhluk Halus Dicekik Ketika Tidur

  1. Merecik says:

    Orang kuat iman kaki sembahyang akan selalu kena kacau. Sabar OK Wak. Mungkin hantu2 tu nak main2 je sebab Wak ni warak

    0

    0
  2. johnny says:

    NEXT!!!

    0

    0
  3. gatai lagi says:

    ada ada saja abang doyok ni,jgn la nanti adik takut nak tidor mmmm…tatut

    0

    0
    • One Direction says:

      tu lah kau, lain kali sebelum tidur layan dulu video One Direction, baru lah boleh tidur dengan senyuman sampai ke telinga.

      0

      0
  4. One Direction says:

    di ganggu oleh hantu gay indon ke doyok ????????????????

    0

    0
  5. missdizzy says:

    Who the hell is doing these lame posts and where is abang nara ???!!!

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Sumpah kau potong mood aku baca blog ni bella! Sumpah atas nama Allah ikhlas aku cakap ni bukan sengaja nak hentam ko aku kenal ko pun tak. Aku memang tak suka cara penulisan ko ni sangat potong mood!!!! Sakit hati dan annoying bila baca! Mengarut! So very lame! Tolongla stop! Tukar orang lain!!

    0

    0
  7. mojo says:

    tak mercik kat hantu ke wak?

    0

    0
  8. kittey says:

    Tak yah cerita sangatlah hal wak doyok ni. Tak ada yg menarik pun. Lagi satu…kurangkanlah iklan muka sendiri dan keluarga. Kami nk baca cerita artis, bukan cerita family penulis cerita maupun iklan2 yg membosankan. Harap fhm sbb awak meraih keuntungan dari pembacaan kami.

    0

    0
    • Tk suka org busuk hati says:

      Alahai ko ni tkmau baca ko tkyalah bukak entri yg ada muka dorng. Iklan2 tu menambah income, buat apa ada blog popular tp rezeki masuk utk kau dn juga pluang ezeki org lain ko tolak. Lgpn iklan tu bkn byk mana pn. Setakat jd pembaca dh berlagak,klu ko blah tkde rugi pun benci plk aku org yg busuk hti tkde mslh pn diada2kan,bkn mnyusahkan ko pn,lgpn blog dorng suka dorng nk ltk gmbr ape. Cerita artis ada 20 msuk,iklan atau cerita penulis [email protected] masuk,ko tk ada jari nk pilih&skip ke. Hrp fhm konon,ko tu yg buat2 tk fhm blog ni mcmmna.

      0

      0
  9. Aku says:

    Wak doyok yg jadi antu himpit partner dia dr belakang yg tgh tdo tu

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Siapa deni ni…

    0

    0
  11. zaza says:

    omaigod. budak gay kene kacau dgn antu ke? ish2, selera pulak antu tu yek.. mesti antu tu pon gay jugak.
    kuikuikui

    0

    0
  12. anon says:

    Org yg kene kacau tu selalunya org2 yg tak warak. Mlm2 seblm tido tu kenelah baca ayat kursi & 3 Qul. Barulah tak di kacau…

    0

    0
  13. Nek Bunga says:

    BERTAUBAT dgn. IKHLAS pd. ALLAH SWT – jgn. hanya MENYAMAQ pakai jubah utk. “cover-up” dosa!

    0

    0
  14. heheheh says:

    Tak suka org busuk hati…..konon!!
    Mmg benci baca blog ni pun. Tambah dosa.

    0

    0
  15. bob says:

    sowi bella, sy pn org jawa…sy juga pernah ke indonesia..mmg makanan die lgsung tidak kne dgn selera sy..4hr disana sy hanya mkn roti…kesimpulannye, xsemestinya jalur keturunan tu sama, makanan pn kte leh trime skali…kte dibesarkn dgn pelbagai keadaan…kene pham tu….peace!

    0

    0
  16. jawapan aku says:

    nak buat cerita baru ke? kelakar la kau ni..nnti trtiba kau ada terbit kan crita baru pulak.hahaha..ape tajuk? aku bukan lelaki sejati.hahahaha

    0

    0
  17. Anonymous says:

    BOLEH TAK JANGAN TULIS TENTANG WAK DOYOK LAGI. MENYAMPAH BUKA BN TERTENGOK MUKA DIA..BUKAN ARTIS PUN. TIADA KEPENTINGAN LANGSUNG. BTW KENAPA BUDAK KAT IG TU BERANI DAKWA DIA TU GAY? KALAU TAK BENAR SAMAN DAN BUAT POLIS REPOT SEBAB BUDAK TU MENGAIBKAN DIA..

    0

    0