July 11th, 2018

Sejak kebelakangan ini Wak Doyok hangat diperkatakan, sudah beberapa kali netizen mendakwa dia menipu dan membongkarkan penipuannya itu di media sosial.

Terbaru, Wak didakwa menipu lagi tentang jawatan sebenar usahawan Asyraff Mazlan yang pernah dikaitkan bercinta dengan Elfira Loy sebelum ini. Menerusi akaun Instagramnya, Wak memuat naik fotonya bersama Asyraff dan memberitahu lelaki itu sudah tidak lagi berkhidmat sebagai pembantu peribadinya.

Walaubagaimanapun, kenyataan Wak itu tidak benar sama sekali, menurut netizen yang menjalankan ‘siasatan’ mereka, Asyraff merupakan pemegang saham terbesar dalam perniagaan jenama Wak Doyok.

Bukan cakap kosong semata-mata, Asyraff turut menyertakan beberapa bukti sah bahawa dia adalah pemegang saham terbesar dalam perniagaan produk Wak bersama-sama Datuk Seri Aliff Syukri. Bukan itu sahaja, Asyraff juga merupakan pemegang sahar majoriti Empire AMWD Sdn Bhd.

Dalam perniagaan pasti akan timbul isu sebegini, mungkin juga ia berpunca daripada salah faham kedua-dua pihak.  Apa-apa pun, kami harap mereka berdua dapat menyelesaikan masalah ini dengan cara yang baik.


22 responses to “Wak Doyok Didakwa Menipu Lagi, Kali Ini Rakan Kongsi Dedahkan Bukti?”

 1. 030303 says:

  Aku rasa WD ni sembang merapu aje.

 2. Anonymous says:

  Nara ni suka up kisah wak doyok pastu pasal pompuan tiruan.. agak2 bole dpt product diorg free kaa

 3. Anonymous says:

  Terfikir kenapa berani sgt wak doyok wat pengakuan camtu..cer fikir..tkkn nk cari glamor..kn dia dh glamor..apa motif????

 4. alfie says:

  Layan Wak Doyok macam Jimmy Choo aje. Bila trademark Jimmy Choo di miliki oleh orang putih , tanpa Jimmy Choo di dalam company tu pun mereka boleh berjaya!

 5. wekkkkkkk says:

  la..ada share ke..ingatkn selama ni kekayaan Wak dtg dri 100% saham sendiri.

  Ahli2 pengurusan dgn Ahli Lembaga Pengarah manalah sama…
  PA duduk di depan bilik, boss duduk dlm bilik.
  PA buat kopi, boss minum kopi tu..hehehehe
  Masing2 bertekak, keluarlah buka company sendiri…kata kaya.

Loading...