Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Wajah Lebih Runcing Dan Cantik, Sherry Ibrahim Buat Pembedahan Plastik?

Rajin memuat naik foto dirinya di Instagram, kali ini ramai yang perasan wajah pelakon Sherry Ibrahim agak berbeza menerusi foto terbarunya.

Advertisement

Mempunyai wajah yang lebih runcing dan cantik, ada yang mendakwa Sherry membuat pembedahan plastik

Dihimpit dengan pelbagai persoalan, Sherry menjelaskan beliau tidak akan melakukan sebarang pembedahan mahupun sebarang suntikan untuk mendapatkan wajah yang cantik. Sherry tahu hukum mengubah ciptaan Allah SWT adalah satu dosa.

Bersyukur dengan apa yang dikurniakan kepadanya, Sherry harap penjelasan ini boleh menghentikan segala spekulasi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 Comments

  1. Anonymous

    December 3, 2018 at 6:01 pm

    dia dengan haflin buat kat kedai sama ke.. mcm senget sket..

    • manusia

      December 4, 2018 at 10:30 am

      hhahahahahahahahahahaha. heflin banyak duet, fancy mancy bagai buat kat Paris kot. negara negara sejuk gitu feberet beliau.

    • Akak Kantin 2.0

      December 4, 2018 at 2:26 pm

      korang penah tgk x muka anak Haflin si JP tu..xpernah dia show muka anak dia tu..asik share foto dari blakang jer…anak dia ada something wrong ke??

  2. anak makcik bawang

    December 3, 2018 at 5:29 pm

    tgk ig story mcm muka dia je… ni teknik gambar je + edit + photosop kut.

  3. GG

    December 3, 2018 at 5:28 pm

    Dia org nii berani ubah wajah n anggota x takut ke nnti balasan bila mati,sempat taubat kira oklh jgk, fikir nk hidup selamanya ke, berani betul…

  4. joe

    December 3, 2018 at 4:31 pm

    tak yah pusing sgt la si dagu panjng, ehh sorry dah pendek skrg

  5. damai

    December 3, 2018 at 2:56 pm

    skg kan ada teknik make up, dan ada serum yg akan menegangkan kulit, first i never believe on this serum but wen i start to use Meeracle Serum mmg ada perubahaan, kulit licin, bersih, dan mmg lain, tapi it takes sometimes, since i wear this serum, ramai kenalan lama cakap muka nampak makin muda pula, so try cuba test. My intention to wear cos of black head and kulit muka mula kasar as skg booth tol, so bayangkan dgn abuk dan asap kenderaan

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top