Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Wajah Lebih Runcing Dan Cantik, Sherry Ibrahim Buat Pembedahan Plastik?

Rajin memuat naik foto dirinya di Instagram, kali ini ramai yang perasan wajah pelakon Sherry Ibrahim agak berbeza menerusi foto terbarunya.

Advertisement

Mempunyai wajah yang lebih runcing dan cantik, ada yang mendakwa Sherry membuat pembedahan plastik

Dihimpit dengan pelbagai persoalan, Sherry menjelaskan beliau tidak akan melakukan sebarang pembedahan mahupun sebarang suntikan untuk mendapatkan wajah yang cantik. Sherry tahu hukum mengubah ciptaan Allah SWT adalah satu dosa.

Bersyukur dengan apa yang dikurniakan kepadanya, Sherry harap penjelasan ini boleh menghentikan segala spekulasi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 Comments

  1. Mia

    December 4, 2018 at 8:49 pm

    Tak dinafikn sherry cantik sekrg but seriously lain dr dulu.. mesti ade buat something ni.. x byk, sikit.. met her a few times kat area bangsar.. dagunye ke depan & hidung x semancung ni.. but now completely different.. muka bujur cantik..

  2. dakwah cara aku

    December 4, 2018 at 10:52 am

    kepada rakyat malaysia, kita ni terpengaruh dengan definasi “kecantikan” dari negara korea/barat. tahukah anda, hari ini, 80% rakyat biasa di barat (yang tak muncul kat tv & tak friend ngn korang kat media sosial) tak heran dengan make up make up ni semua. depa tak ambik pusing. kita yang terikut ikut dengan gaya hidup “moden” kerana kita beranggap ianya ada “class” dan “trendy”. kita yang terpesong. aku pernah study sana and banyak kawan sana, depa embrace personality and wellness. ko tempek la warna warni on your face, depa tak heran. that is not important. aku harap mentaliti kita bertukar. bukan nak suruh korang ikut budaya barat, just harap kita kedepan dan more civilised dari segi mentaliti. jangan ekot sgt mmuka-muka yg popular kat tv atau insta. tu yng top 20% yng either memang “cantik” atau rajin meluangkan masa buat gambar cantik. look is not everything nor important.

  3. dakwah cara aku

    December 4, 2018 at 10:42 am

    kepada rakyat malaysia, kita ni terpengaruh dengan definasi “kecantikan” dari negara korea/barat. tahukah anda, hari ini, 80% rakyat biasa di barat (yang tak muncul kat tv & tak friend ngn korang kat media sosial) tak heran dengan make up make up ni semua. depa tak ambik pusing. kita yang terikut ikut dengan gaya hidup “moden” kerana kita beranggap ianya ada “class” dan “trendy”. kita yang terpesong. aku pernah study sana and banyak kawan sana, depa embrace personality and wellness. ko tempek la warna warni on your face, depa tak heran. that is not important. aku harap mentaliti kita bertukar. bukan nak suruh korang ikut budaya barat, just harap kita kedepan dan more civilised dari segi mentaliti. jangan ekot sgt muka-muka yg popular kat tv atau insta. tu yng top 20% yng either memang “cantik” atau rajin meluangkan masa buat gambar cantik. look is not everything nor important.

  4. Mak enon

    December 3, 2018 at 11:59 pm

    Camera oppo maybe. ?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top