December 3rd, 2018

Rajin memuat naik foto dirinya di Instagram, kali ini ramai yang perasan wajah pelakon Sherry Ibrahim agak berbeza menerusi foto terbarunya.

Mempunyai wajah yang lebih runcing dan cantik, ada yang mendakwa Sherry membuat pembedahan plastik

Dihimpit dengan pelbagai persoalan, Sherry menjelaskan beliau tidak akan melakukan sebarang pembedahan mahupun sebarang suntikan untuk mendapatkan wajah yang cantik. Sherry tahu hukum mengubah ciptaan Allah SWT adalah satu dosa.

Bersyukur dengan apa yang dikurniakan kepadanya, Sherry harap penjelasan ini boleh menghentikan segala spekulasi.


47 responses to “Wajah Lebih Runcing Dan Cantik, Sherry Ibrahim Buat Pembedahan Plastik?”

  1. Mia says:

    Tak dinafikn sherry cantik sekrg but seriously lain dr dulu.. mesti ade buat something ni.. x byk, sikit.. met her a few times kat area bangsar.. dagunye ke depan & hidung x semancung ni.. but now completely different.. muka bujur cantik..

  2. dakwah cara aku says:

    kepada rakyat malaysia, kita ni terpengaruh dengan definasi “kecantikan” dari negara korea/barat. tahukah anda, hari ini, 80% rakyat biasa di barat (yang tak muncul kat tv & tak friend ngn korang kat media sosial) tak heran dengan make up make up ni semua. depa tak ambik pusing. kita yang terikut ikut dengan gaya hidup “moden” kerana kita beranggap ianya ada “class” dan “trendy”. kita yang terpesong. aku pernah study sana and banyak kawan sana, depa embrace personality and wellness. ko tempek la warna warni on your face, depa tak heran. that is not important. aku harap mentaliti kita bertukar. bukan nak suruh korang ikut budaya barat, just harap kita kedepan dan more civilised dari segi mentaliti. jangan ekot sgt mmuka-muka yg popular kat tv atau insta. tu yng top 20% yng either memang “cantik” atau rajin meluangkan masa buat gambar cantik. look is not everything nor important.

  3. dakwah cara aku says:

    kepada rakyat malaysia, kita ni terpengaruh dengan definasi “kecantikan” dari negara korea/barat. tahukah anda, hari ini, 80% rakyat biasa di barat (yang tak muncul kat tv & tak friend ngn korang kat media sosial) tak heran dengan make up make up ni semua. depa tak ambik pusing. kita yang terikut ikut dengan gaya hidup “moden” kerana kita beranggap ianya ada “class” dan “trendy”. kita yang terpesong. aku pernah study sana and banyak kawan sana, depa embrace personality and wellness. ko tempek la warna warni on your face, depa tak heran. that is not important. aku harap mentaliti kita bertukar. bukan nak suruh korang ikut budaya barat, just harap kita kedepan dan more civilised dari segi mentaliti. jangan ekot sgt muka-muka yg popular kat tv atau insta. tu yng top 20% yng either memang “cantik” atau rajin meluangkan masa buat gambar cantik. look is not everything nor important.

  4. Mak enon says:

    Camera oppo maybe. ?

Loading...