Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Wajah Kekasih Terbongkar, Ruhainies Berang Privasi Tidak Dihormati

kekasih ruhainies

Setelah sekian lama menyorokkan wajah kekasihnya, semalam kehenseman dan kekacakan buah hati Ruhainies dapat ditatap oleh netizen selepas sebuah portal menyiarkan gambar lelaki itu tanpa sebarang tapisan. Memang kedua-duanya sama cantik dan sama padan. Namun tindakan portal tersebut telah menimbulkan keberangan Ruhainies yang menganggap privasinya telah dilanggar, lebih-lebih lagi portal tersebut tidak meminta kebenaran untuk memuatnaik gambar tersebut.

gambar kekasih ruhainies

gambar yang disebarkan oleh pihak tidak bertanggungjawab

Secara jujurnya, pada pendapat Abang Nara, dah abad ke 21 ini memang sukarlah untuk kita merahsiakan identiti kekasih, lebih-lebih lagi jika anda bertaraf selebriti. Terima sahajalah hakikat bahawa nilai privasi di dalam hidup anda memang tiada. Kalau ada pun, amatlah sedikit. Lagipun Abang Nara pasti banyak pihak yang ingin tahu wajah sebenar kekasih Ruhainies yang selama ini disembunyikan, tanpa sebarang alasan kukuh. Namun siapalah kita untuk menghakimi apa yang dilakukan oleh Ruhainies selama ini. Pasti pelakon ini sebabnya tersendiri untuk berahsia kan?

Advertisement

Kata Ruhainies:-

Saya tak faham kenapa ada orang tak boleh hormat privasi orang lain, semua tahu saya tak pernah post dia (kekasih) di laman sosial. Tolong ada sedikit hormat, sekurang-kurangnya minta kebenaran.

Orang awam atau peminat pun hormat. Kalau nampak saya di luar, atau nak bergambar, mereka akan crop gambar dia. Wartawan yang pernah jumpa dia pun tak pernah post atau masuk dalam suratkhabar.

gambar kekasih ruhainies

Ini semua adalah asam garam kehidupan seorang artis. Looking at the bright side, selepas ini Ruhainies dah boleh post gambar kekasih tanpa sebarang sekatan. Tak payah nak sorok-sorok lagi. Untuk makluman, kekasih Ruhanies ini dikenali dengan nama Mr. E, berumur sebaya dan bekerja di London sejak tujuh tahun lalu. Mr. E merupakan seorang ahli perniagaan yang memiliki 3 butik terkenal di Malaysia. Wah, memang bertuah betul Ruhainies. Mungkin sebab tue tak nak orang kenal takut-takut kena rampas. Ye tak? Sumber Mstar Online.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

66 Comments

  1. feldegast

    August 23, 2019 at 5:56 pm

    Lol!

    Nak sorok apanya, kalau google dari dulu lagi berlambak gambar bf dia tu. Bukannya hensem tahap langit ke-7 pun. Google je boyfriend Ruhainies, berlambak kuar gambar nama kerja semua.

    Ruhainies ni bukannya artis hebat pun, apa pencapaian? Takde. Zero. Kalau news pun semua cerita pasal ambil gambar boipren muka takde atau gambar acah2 tunjuk boiprenku kaya. Attention seeker. Kalau tak nak tunjuk boipren tak yah la post, sorok terus macam Raja Ilya dulu, tau2 kahwen dah, habis cerita. Ini pos macam2, pastu crop sana sini. Bila kantoi meroyan lak.

    • Kkkk

      August 25, 2019 at 6:20 pm

      Kat google keluar je pic bf ko dik..Cuba dik google sendiri satu malaysia da lama tau sebenarnye ;

  2. Rin

    August 23, 2019 at 5:20 pm

    Poyo.. Belagak sombong, patot lah semua nye kecam

  3. Budakcumil

    August 23, 2019 at 5:11 pm

    Who is she…even fazura yg kira high class artist ..exposed dia bkwn dg fattah amin mase bcinta rilek ja…dah la fazura tu lawa gilos okay…risau boypren kna rampas ke…..

  4. Budakcumil

    August 23, 2019 at 5:10 pm

    Who is she…even fazura yg kira high class artist ..exposed dia bkwn dg fattah amin mase bcinta rilek ja…dah la fazura tu lawa gilos okay…

  5. Anonymous

    August 23, 2019 at 4:23 pm

    Bakal nk kena friendzone ajer ni.. tunggu sikit hari lgi wei “ jangan kaitkan saya dgn dia” dlm melodi… hiks

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top