Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Wajah Kekasih Terbongkar, Ruhainies Berang Privasi Tidak Dihormati

kekasih ruhainies

Setelah sekian lama menyorokkan wajah kekasihnya, semalam kehenseman dan kekacakan buah hati Ruhainies dapat ditatap oleh netizen selepas sebuah portal menyiarkan gambar lelaki itu tanpa sebarang tapisan. Memang kedua-duanya sama cantik dan sama padan. Namun tindakan portal tersebut telah menimbulkan keberangan Ruhainies yang menganggap privasinya telah dilanggar, lebih-lebih lagi portal tersebut tidak meminta kebenaran untuk memuatnaik gambar tersebut.

gambar kekasih ruhainies

gambar yang disebarkan oleh pihak tidak bertanggungjawab

Secara jujurnya, pada pendapat Abang Nara, dah abad ke 21 ini memang sukarlah untuk kita merahsiakan identiti kekasih, lebih-lebih lagi jika anda bertaraf selebriti. Terima sahajalah hakikat bahawa nilai privasi di dalam hidup anda memang tiada. Kalau ada pun, amatlah sedikit. Lagipun Abang Nara pasti banyak pihak yang ingin tahu wajah sebenar kekasih Ruhainies yang selama ini disembunyikan, tanpa sebarang alasan kukuh. Namun siapalah kita untuk menghakimi apa yang dilakukan oleh Ruhainies selama ini. Pasti pelakon ini sebabnya tersendiri untuk berahsia kan?

Advertisement

Kata Ruhainies:-

Saya tak faham kenapa ada orang tak boleh hormat privasi orang lain, semua tahu saya tak pernah post dia (kekasih) di laman sosial. Tolong ada sedikit hormat, sekurang-kurangnya minta kebenaran.

Orang awam atau peminat pun hormat. Kalau nampak saya di luar, atau nak bergambar, mereka akan crop gambar dia. Wartawan yang pernah jumpa dia pun tak pernah post atau masuk dalam suratkhabar.

gambar kekasih ruhainies

Ini semua adalah asam garam kehidupan seorang artis. Looking at the bright side, selepas ini Ruhainies dah boleh post gambar kekasih tanpa sebarang sekatan. Tak payah nak sorok-sorok lagi. Untuk makluman, kekasih Ruhanies ini dikenali dengan nama Mr. E, berumur sebaya dan bekerja di London sejak tujuh tahun lalu. Mr. E merupakan seorang ahli perniagaan yang memiliki 3 butik terkenal di Malaysia. Wah, memang bertuah betul Ruhainies. Mungkin sebab tue tak nak orang kenal takut-takut kena rampas. Ye tak? Sumber Mstar Online.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

66 Comments

  1. Anonymous

    August 23, 2019 at 3:31 pm

    macam puteri raja pulak kau igt kau ye..? like who really f*cking cares?? privasi kejadahnya kalau usung ke hulu hilir..

  2. anonymous

    August 23, 2019 at 3:22 pm

    ah sudah lah kau ,minah perasan klau jntn tu betul gilakan kau apasal dia tak minang ka ekk …ke kau bertepuk sebelah tetek

    • Anonymous

      August 26, 2019 at 8:14 am

      bakal mak mertua x setuju kot

  3. Zie

    August 23, 2019 at 3:10 pm

    Dah mcm burung sejuk tapi kawin nya tidak. Dok ikut jantan ke sane sini parent pun bangga pulak tu anak dara dpt hadiah. Kalu akak cekup laki tu suruh masuk minang je wey .. ko dah mcm GRO tak rasmi.

  4. kelantit

    August 23, 2019 at 3:05 pm

    macam lah kau tu famous sangat?

    • Enaz

      August 23, 2019 at 5:30 pm

      takutla.. poket tebal dirampas orang..3 butik tu….

    • Anonymous

      August 26, 2019 at 11:52 am

      kalau ruhainies ni org kelantan, lagi teruk kena kutuk.. dalam BN ramai yang anti kelantan hahaha

  5. Anonymous

    August 23, 2019 at 3:00 pm

    dh awak p usung kesana sini tu xda plak sekatan, org tepek gambo mcm2 plak bunyik!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top