August 23rd, 2019

Setelah sekian lama menyorokkan wajah kekasihnya, semalam kehenseman dan kekacakan buah hati Ruhainies dapat ditatap oleh netizen selepas sebuah portal menyiarkan gambar lelaki itu tanpa sebarang tapisan. Memang kedua-duanya sama cantik dan sama padan. Namun tindakan portal tersebut telah menimbulkan keberangan Ruhainies yang menganggap privasinya telah dilanggar, lebih-lebih lagi portal tersebut tidak meminta kebenaran untuk memuatnaik gambar tersebut.

gambar kekasih ruhainies

gambar yang disebarkan oleh pihak tidak bertanggungjawab

Secara jujurnya, pada pendapat Abang Nara, dah abad ke 21 ini memang sukarlah untuk kita merahsiakan identiti kekasih, lebih-lebih lagi jika anda bertaraf selebriti. Terima sahajalah hakikat bahawa nilai privasi di dalam hidup anda memang tiada. Kalau ada pun, amatlah sedikit. Lagipun Abang Nara pasti banyak pihak yang ingin tahu wajah sebenar kekasih Ruhainies yang selama ini disembunyikan, tanpa sebarang alasan kukuh. Namun siapalah kita untuk menghakimi apa yang dilakukan oleh Ruhainies selama ini. Pasti pelakon ini sebabnya tersendiri untuk berahsia kan?

Kata Ruhainies:-

Saya tak faham kenapa ada orang tak boleh hormat privasi orang lain, semua tahu saya tak pernah post dia (kekasih) di laman sosial. Tolong ada sedikit hormat, sekurang-kurangnya minta kebenaran.

Orang awam atau peminat pun hormat. Kalau nampak saya di luar, atau nak bergambar, mereka akan crop gambar dia. Wartawan yang pernah jumpa dia pun tak pernah post atau masuk dalam suratkhabar.

gambar kekasih ruhainies

Ini semua adalah asam garam kehidupan seorang artis. Looking at the bright side, selepas ini Ruhainies dah boleh post gambar kekasih tanpa sebarang sekatan. Tak payah nak sorok-sorok lagi. Untuk makluman, kekasih Ruhanies ini dikenali dengan nama Mr. E, berumur sebaya dan bekerja di London sejak tujuh tahun lalu. Mr. E merupakan seorang ahli perniagaan yang memiliki 3 butik terkenal di Malaysia. Wah, memang bertuah betul Ruhainies. Mungkin sebab tue tak nak orang kenal takut-takut kena rampas. Ye tak? Sumber Mstar Online.


66 responses to “Wajah Kekasih Terbongkar, Ruhainies Berang Privasi Tidak Dihormati”

  1. angelinajoli says:

    job drama , filem xde pon xde !!! x abes2 komen psl muka BF ..opss lupa sendu … kesian BF tu mak ayh dia pn xprnh sorok muka ank sdnri ..klu tau dr bayi msti da pakaikn topeng bio ruhainis x jmpe jodoh lg smpi skrg hahaha

  2. Anonymous says:

    dia ni dulu belajar takat mana ya? bodohnya nampak natural. tak dibuat buat.

    kalau taknak bagi orang kenal, KAU SENDIRI IN THE FIRST PLACE JANGAN TAG MAMAT TU KAT SETIAP POST KAU. keduanya, topeng kat pasar malam berlambak. spiderman ada batman ada, kau beli je. setiap kali keluar pakai.

    third, dating dekat planet lain biar tak terserempak dengan siapa siapa

  3. NN says:

    B***h, please…

  4. kakikucinghitam says:

    pdhal seronok x terkata uolssss…. x handsome mana pun, tapi xlah buruk… kalau handsome betul tu mcm budak jabir tu….

  5. miccee says:

    ko ingt org kesah pasal mke bf ko tu??? pegi mampos la ko.. jgn nk perasan sgt laa.. kadang kesian tgk artis sendu ni.. sbb perasan lebih.. seek attention..

Loading...