Written by AbangNara | August 23rd, 2019

Setelah sekian lama menyorokkan wajah kekasihnya, semalam kehenseman dan kekacakan buah hati Ruhainies dapat ditatap oleh netizen selepas sebuah portal menyiarkan gambar lelaki itu tanpa sebarang tapisan. Memang kedua-duanya sama cantik dan sama padan. Namun tindakan portal tersebut telah menimbulkan keberangan Ruhainies yang menganggap privasinya telah dilanggar, lebih-lebih lagi portal tersebut tidak meminta kebenaran untuk memuatnaik gambar tersebut.

gambar kekasih ruhainies

gambar yang disebarkan oleh pihak tidak bertanggungjawab

Secara jujurnya, pada pendapat Abang Nara, dah abad ke 21 ini memang sukarlah untuk kita merahsiakan identiti kekasih, lebih-lebih lagi jika anda bertaraf selebriti. Terima sahajalah hakikat bahawa nilai privasi di dalam hidup anda memang tiada. Kalau ada pun, amatlah sedikit. Lagipun Abang Nara pasti banyak pihak yang ingin tahu wajah sebenar kekasih Ruhainies yang selama ini disembunyikan, tanpa sebarang alasan kukuh. Namun siapalah kita untuk menghakimi apa yang dilakukan oleh Ruhainies selama ini. Pasti pelakon ini sebabnya tersendiri untuk berahsia kan?

Kata Ruhainies:-

Saya tak faham kenapa ada orang tak boleh hormat privasi orang lain, semua tahu saya tak pernah post dia (kekasih) di laman sosial. Tolong ada sedikit hormat, sekurang-kurangnya minta kebenaran.

Orang awam atau peminat pun hormat. Kalau nampak saya di luar, atau nak bergambar, mereka akan crop gambar dia. Wartawan yang pernah jumpa dia pun tak pernah post atau masuk dalam suratkhabar.

gambar kekasih ruhainies

Ini semua adalah asam garam kehidupan seorang artis. Looking at the bright side, selepas ini Ruhainies dah boleh post gambar kekasih tanpa sebarang sekatan. Tak payah nak sorok-sorok lagi. Untuk makluman, kekasih Ruhanies ini dikenali dengan nama Mr. E, berumur sebaya dan bekerja di London sejak tujuh tahun lalu. Mr. E merupakan seorang ahli perniagaan yang memiliki 3 butik terkenal di Malaysia. Wah, memang bertuah betul Ruhainies. Mungkin sebab tue tak nak orang kenal takut-takut kena rampas. Ye tak? Sumber Mstar Online.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

66 responses to Wajah Kekasih Terbongkar, Ruhainies Berang Privasi Tidak Dihormati

  1. Ntahlah says:

    Poyo

    83

    0
    • Anonymous says:

      Kalu takut dikenali sruh jew bf ko pakai purdah. Lorat la .. dah yg dia bawak bf kat public dah knp?

      92

      0
      • Anonymous says:

        sebijik kes lisa surihani dulu.. konon melarang org ambik gambar baby mula2 dulu tu. lepas tu dah sendu baru terhegeh-hegeh upload dlm insta… muahaha.

        49

        0
        • Razak says:

          Pelakon… mmg pandai berlakon. Konon rimas lah, nak privacy lah..padahal nak je orang tahu. Anak usahawan kan… bohonglah tak nak orang kenal.

          32

          0
    • Anonymous says:

      diusung merata2 malu pulak.. takut dikenali pulak? adoiii… mental case apa korang berdua ni ha??

      45

      0
      • Tak Paham2 says:

        Sorang mcm “Sugardaddy”… sorang lagi macam buat
        “Escort”. Elok sangat la .. mak bapak pun ok k je lah janji anak tu mewah dpt handbag!!!

        29

        0
    • Anonymous says:

      Tk faham..kehulu ke hilir dgn so called bf kaya..post kt instagram..tapi tutup muka bf dgn emoji..so sicklah kau ni..nak acah2 secretive sgt…bila orang post muka sebenar bf kau melenting…smtg wrong somewhere lah kau ni..lain kali simpan bf kaya kau tu dlm kotak..

      62

      0
    • Anonymous says:

      Masalah besar ke rupa bf ditunjuk ke org ramai? Menyebabkan ada yg meninggal? Menghina agam islam? Menyebabkan ada yg murtad? Mengakibatkan kebakaran? Ada yg sakit jantung sebab tu? Mengakibatkan kecacatan bayi? Mengakibatkan bala datang? Kly xde semua tu, sila muhasabah dan jadi manusia berguna.

      26

      0
    • Anonymous says:

      Klu hal camni pun nak berang, dah terserlah level mana je intelektual budak ni. Klu kawen dgn dia pun, sampai satu masa, laki akan cari lain yg pandai n boleh discuss hal serius. Cpt bosan dgn org bodoh

      11

      0
    • Anonymous says:

      alah, kerabat2 rilek jer xpose muka diorang. BF ko tu sape je.
      jadi kawen pon blm tentu.
      takut sangat nak dedah identity BF dah kenapa? ko caras BF orang ke?

      11

      0
  2. Lavendersoulful says:

    Mcm lah bf ko tu handsome mcm Nabi Yusuf….
    Org lain punya bf jauh lebih ohsom pun x heboh mcm ko..

    33

    0
    • Anonymous says:

      dia ni kononnya nak buat “reverse psychology” supaya orang nak tahu… padahal orang dah muak tengok showoff holiday, dapat hadiah mcm kera dpt bunga.

      38

      0
  3. faraj says:

    Masalah nya awak Bukan nya Erra Fazira…awak tu Ruhainies (Pelakon tangkap muat jer)..!!! “ada kah org Kisah” ..!!! lain lah Kekasih awak tu bukan manusia
    (Kambing ker)…….wakakakaakaaaaa

    70

    0
  4. gem says:

    lol, tu kan tempat awam
    apa hak ko nak larang ni? nampak sgt ada rahsia
    laki orang ke?

    47

    0
  5. unknown says:

    bajet diva la plakkkkk

    18

    0
  6. miccee says:

    ko ingt org kesah pasal mke bf ko tu??? pegi mampos la ko.. jgn nk perasan sgt laa.. kadang kesian tgk artis sendu ni.. sbb perasan lebih.. seek attention..

    28

    0
  7. kakikucinghitam says:

    pdhal seronok x terkata uolssss…. x handsome mana pun, tapi xlah buruk… kalau handsome betul tu mcm budak jabir tu….

    17

    0
  8. NN says:

    B***h, please…

    14

    0
  9. Anonymous says:

    dia ni dulu belajar takat mana ya? bodohnya nampak natural. tak dibuat buat.

    kalau taknak bagi orang kenal, KAU SENDIRI IN THE FIRST PLACE JANGAN TAG MAMAT TU KAT SETIAP POST KAU. keduanya, topeng kat pasar malam berlambak. spiderman ada batman ada, kau beli je. setiap kali keluar pakai.

    third, dating dekat planet lain biar tak terserempak dengan siapa siapa

    185

    1
  10. angelinajoli says:

    job drama , filem xde pon xde !!! x abes2 komen psl muka BF ..opss lupa sendu … kesian BF tu mak ayh dia pn xprnh sorok muka ank sdnri ..klu tau dr bayi msti da pakaikn topeng bio ruhainis x jmpe jodoh lg smpi skrg hahaha

    16

    0
  11. Anonymous says:

    dh awak p usung kesana sini tu xda plak sekatan, org tepek gambo mcm2 plak bunyik!

    17

    0
  12. kelantit says:

    macam lah kau tu famous sangat?

    18

    0
  13. Zie says:

    Dah mcm burung sejuk tapi kawin nya tidak. Dok ikut jantan ke sane sini parent pun bangga pulak tu anak dara dpt hadiah. Kalu akak cekup laki tu suruh masuk minang je wey .. ko dah mcm GRO tak rasmi.

    19

    0
  14. anonymous says:

    ah sudah lah kau ,minah perasan klau jntn tu betul gilakan kau apasal dia tak minang ka ekk …ke kau bertepuk sebelah tetek

    13

    0
  15. Anonymous says:

    macam puteri raja pulak kau igt kau ye..? like who really f*cking cares?? privasi kejadahnya kalau usung ke hulu hilir..

    18

    0
  16. Anonymous says:

    Nara, tolong buat sesuatu, terlalu byk iklan, di tv2 kita pun terlalu byk promosi jualan2 langsung…

    8

    0
  17. Anonymous says:

    Suruh bf ko duduk rumah je lah…drama sangat! Bila berlakon mcm taik x pulak ko nk berdrama mcm yg diharapkan!

    11

    0
  18. rohana says:

    eeeeeeeee… ada yg kesah ke rupa kekasih ko tu. Jangan perasan diva sangat la.. takde orang heran pun..

    10

    0
  19. haih says:

    we couldnt careless for who ever ur boyfriend is.. seriously tk amik tau.. n tk hormari privasi ialah satu statement poyo drpd seorg yg sememangnya nk everybody knows sape boyfriend ko tu.. lame!

    10

    0
  20. Anonymous says:

    Masaalahnya tak hansem wey.. sbb berduit jer tu.,

    14

    0
  21. Anonymous says:

    Bakal nk kena friendzone ajer ni.. tunggu sikit hari lgi wei “ jangan kaitkan saya dgn dia” dlm melodi… hiks

    15

    0
  22. Budakcumil says:

    Who is she…even fazura yg kira high class artist ..exposed dia bkwn dg fattah amin mase bcinta rilek ja…dah la fazura tu lawa gilos okay…

    16

    9
  23. Budakcumil says:

    Who is she…even fazura yg kira high class artist ..exposed dia bkwn dg fattah amin mase bcinta rilek ja…dah la fazura tu lawa gilos okay…risau boypren kna rampas ke…..

    10

    10
  24. Rin says:

    Poyo.. Belagak sombong, patot lah semua nye kecam

    10

    0
  25. feldegast says:

    Lol!

    Nak sorok apanya, kalau google dari dulu lagi berlambak gambar bf dia tu. Bukannya hensem tahap langit ke-7 pun. Google je boyfriend Ruhainies, berlambak kuar gambar nama kerja semua.

    Ruhainies ni bukannya artis hebat pun, apa pencapaian? Takde. Zero. Kalau news pun semua cerita pasal ambil gambar boipren muka takde atau gambar acah2 tunjuk boiprenku kaya. Attention seeker. Kalau tak nak tunjuk boipren tak yah la post, sorok terus macam Raja Ilya dulu, tau2 kahwen dah, habis cerita. Ini pos macam2, pastu crop sana sini. Bila kantoi meroyan lak.

    21

    0
  26. UK says:

    Eeee over nye. Aku ni dah duk London puluh tahun, tak pernah pun dengar pasal budak hingus ni puhhh

    10

    0
  27. Malas nk layan cerita hampeh! says:

    Kita maintain tradisional way jek lamkan..kite save our planet dgn x pakai plastik beg je la pakai menstrual cup pulak dah la aku ni virgin.

    4

    1
  28. V says:

    Post pasal ruhainies dan perkataan “london” mmg tidak dpt dipisahkan

    6

    0
  29. abang jatt says:

    ko ingat ko level Michael Jackson…sekadar level mesia x yah perasan sgt

    2

    0
  30. Apa ja la says:

    Klu x silap si E tu muda dr dia. Thun 1996 if not mistaken.bkn sebaya

    1

    0
  31. haha says:

    apa yang rahsia sangat gila??

    3

    0
  32. Anonymous says:

    kalau di berikan pilihan memang tak nak ini perempuan, ada bakat? harapkan tepung di muka saja terlalu tebal, hakikat nya dia seorang perempuan syok sendiri perasan lebih mcm ala2 diva konon..lakonan pun bukannya hebat, pembantu aja doh!

    7

    0
  33. Anonymous says:

    Kl betul nk privasi cam tok ti ngan zamani dulu..org syak tp X ramai yg tahu.. lesson learnt, jgn jd attention seeker..

    11

    0
  34. Anonymous says:

    tau2 kot dia yg suruh xpose lawakk…market netizen rating x naik2

    2

    0
  35. Ayay says:

    A stupid woman can only do and say stupid things.

    1

    0
  36. Anonymous says:

    Itu aah..aku pon tak paham dia nak privasi tapi macam mintak kene xpose..aku rase bf dia yg taknak xpose sebab macam tak konfident lagi nak buat bini. Lantak korang lah…

    4

    0
  37. joe says:

    aku teka ending dia, berpisah dan tak kahwin

    5

    0
  38. Kak Teh says:

    Agaknya bf dia ni boleh tukar2 wajah ker yg sampai sorok sgt..cer check betul2 kot2 bkn org betul, entah2 jadi jadian kot..bunian Ker?? Serraamm…..

    3

    0
  39. anon says:

    ko fikir kau siapa weiii???
    bf ko anak raja britain ke apa wei ??
    muahkakakakakka
    poyo arr

    4

    0
  40. anon says:

    poyo gila … lain kali tak payah la nk post gambar kekasih kau kalau mcm tu … simpan je dalam hp kau tu

    1

    0
  41. syaitoonnnn says:

    yang ko ke hulu ke hilir dgn bf ko tu xpe pulak?nak privacy sgt bile keluar soh jantan tu sarung spender kat muke…apa jadah nak privacy nye..lain la ko tak penah keluar ngn dia kat public..hek eleh minah ni

    2

    0
  42. ex fans lofa says:

    kesian weh dia ni,, insecure gile tak nak boypren kene rampas katenye tapi gigih nak riak tunjuk dapat boipren kayo.. nak show off dapat hadiah beg berpuluh2.. orang kalau betul tak nak tunjuk, nak privasi, diam2 jek tau2 kawen camtu baru lah netizen impress ni tak ke hulu ke hilir dengan si boipren, siap tag ig mamat tu lagi, dah privacy ape yang kau nak sekarang ni? paling takleh blah gamba yg ade kat reflect kat cermin tu.. alahai..

    4

    0
  43. Anonymous says:

    Sumpah doh, ANNOYING gila dia ni. Dalam dunia ni kau sorang je ke ada bf? MELUAT

    0

    0
  44. senah says:

    bila upload tutup muka dgn sticker tu mmg org tk dpt la nk tgk muka dia. so bole la kata nk privacy. tp ko siap tag nama IG dia..pastu kt IG dia ada nama penuh dia..pastu aku google je mmg ada dh muka dia sepah kt google.

    lain kali bijak sikit ye sis

    0

    0

Tinggalkan Komen Anda Di Sini