April 21st, 2011

top kay poh

Terharu Abang Nara dibuatnya apabila melihat blog BeautifulNara dicalonkan untuk kategori “Top Kay Poh” Digi WWWOW Award. Saingannya tersangatlah sengit daripada rakan-rakan yang lain seperti OhBulan, Izyan, OhArtis dan Budiey. Mampukah Abang Nara memenangi gelaran blog yang paling “Kay Poh”? Hanya undian anda sahaja yang mampu menentukannya. Login ke Facebook anda dan undilah BeautifulNara dengan menekan link ini.Segala undian Abang Nara dahului dengan ucapan terima kasih!!!

digi capital

Selain itu Abang Nara nak ajak korang join satu movement daripada DIGI. Target movement ini ialah untuk memastikan pihak Facebook aware yang betapa ramainya user Facebook di Malaysia. Caranya? Dengan menyertai Digi Movement ini, kita akan create satu invitation card yang paling besar dengan muka profile Facebook anda. Menarik kan?

Abang Nara dah join Digi Movement ini dan harap korang pun supportlah movement ini. Sama-sama memeriahkan dunia Facebook Malaysia sambil berkenalan dengan rakan-rakan baru. Paling best sebab nanti akan ada 2 special invitation untuk anda yang bertuah ke event majlis ini. Cuba try join mana tau kot-kot bertuah. Tak gitu?

Paling penting jangan lupa vote BeautifulNara untuk “Top Kay Poh” Digi WWWOW Award hari ini!!!

P.S: Kalau baik hati sila vote BlogSerius untuk “Top Lol” Digi WWWOW Award. Memang kelakar blog tue.


Comments are closed.

Loading...