Viral Gambar Lelaki Mirip Haqiem Rusli Tidur Dengan Perempuan

Hiburan

Viral Gambar Lelaki Mirip Haqiem Rusli Tidur Dengan Perempuan

Nampaknya, penyanyi Haqiem Rusli seakan tidak boleh lekang dengan kontroversi. Kali ini, viral pula foto lelaki miripnya tidur bersama seorang perempuan.

Advertisement

Dihimpit dengan pelbagai persoalan dan spekulasi, Haqiem menafikan lelaki dalam gambar terbabit adalah dirinya. Menurutnya, gambar itu disunting oleh pihak tidak bertanggungjawab yang sengaja ingin menganiya serta menjatuhkan imejnya.

Saya tidak boleh nak ulas lanjut, cuma apa yang boleh dikatakan, gambar itu sudah disunting. Saya sendiri tak tahu kenapa ramai orang nak menjatuhkan saya? Kalau saya ada buat salah, saya sudah pun meminta maaf. Niat saya menyertai bidang hiburan juga adalah untuk menghiburkan peminat dan membahagiakan keluarga.

Tak dinafikan, ketika gambar itu mula-mula tersebar di Twitter, emak dan ayah saya sangat terkejut. Selepas saya menjelaskan kedudukan sebenar, barulah mereka lega.

Haqiem juga mendedahkan beliau tidak akan membuat laporan polis berkaitan foto itu yang mula disebarkan menerusi laman Twitter. Biarlah orang ramai membuat penilaian sendiri, malah Haqiem juga lebih selesa membiarkan sahaja perkara itu lenyap begitu sahaja.

Sumber Berita : BH ONLINE

Kredit Foto : Taufiq Nadzri & Neonate Clothing

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

35 Comments

  1. Proton Airlines

    March 20, 2019 at 7:09 pm

    Ok. Yang gigih support haqiem tu jgn la obvious sangat buat banyak2 komen sekitar 430 and 630. Jgn stress ya qiem. Harap kau baca komen akak ni

    • Anonymous

      March 20, 2019 at 7:21 pm

      Sibok je…

  2. zaza

    March 20, 2019 at 7:01 pm

    Kita netizen dah biasa dgr berita mcm ni.apa yg membezakan ialah statement balas dari para artis. Selalu yg bagi statement “Haqiem juga mendedahkan beliau tidak akan membuat laporan polis berkaitan foto itu yang mula disebarkan menerusi laman Twitter. Biarlah orang ramai membuat penilaian sendiri, malah Haqiem juga lebih selesa membiarkan sahaja perkara itu lenyap begitu sahaja” ini selalunya mmg itu dia pun.
    Contohi Misha.Omar, terus pasang peguam. Mencocot cocot si tukang fitnah keluar dari tempat persembunyian hulurkan salam minta maaf.!

    • Anonymous

      March 20, 2019 at 7:20 pm

      Setuju…pasang peguam je bukan polis. Sebab repot polis bagai ko nk henti penyebaran video tu saja. Kalu lawyer ,ko nk tegakkan hak ko!

    • emma

      March 20, 2019 at 7:34 pm

      peguam bkn murah2 nk bayo… ? ko ingt dia nk buang duit nk pasang lawyer..

    • zaza

      March 20, 2019 at 8:17 pm

      Opkos kene buang duit. Ni soal maruah dia.kalau dia rasa lg sygkan duit dari maruah dia..teruskan lah. Mcm kes misha omar,senang je polis trace pemilik akaun tu.terus jumpa.

  3. Triangle

    March 20, 2019 at 6:54 pm

    Jgn gelabah Hakim, bawangtizen tau menilai mana yg betul mana yg ori, serah kat mereka pasal CSI ni…tak buat sIla available, Aman 2 jer lah.

  4. Anonymous

    March 20, 2019 at 6:35 pm

    muka busuk la setaaan!

  5. Anonymous

    March 20, 2019 at 6:34 pm

    Busoknye muka dlm tu..berminyak kusam je. Indon mana korang ambik wey?