Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO)Yusry Dan Lisa Surihani Berbulan Madu Di Eropah

Buat anda yang terlepas menonton Propaganza pada hari Ahad yang lepas, Abang Nara bawakan kepada anda video bulan madu Yusry dan Lisa Surihani yang sangat romantik. Terasa nak ajak wife Abang Nara gi honeymoon kat Europe plak lepas tengok video nie. So sweet.

Advertisement

Serius best kan?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

109 Comments

  1. juley

    April 2, 2012 at 10:29 am

    lisa n yusri sweet sgt2…moga kekal hgga ke akhir hayat…

  2. mia

    March 29, 2012 at 11:12 pm

    Lisa dan Yusry pdan lah saya suka sangat sma kmu orang;) itu orang yng d Luar sana jangan Lah kmu coment yng tdk trtentu ok.. klu kmu x suka sma d orang jangan tengok atau tutup telnga kmu orang atau berembus on this page…psanan dri saya yusry dn lisa smga dapat Anak pda tahun ni hehehe wish u Both Good Luck;)

  3. Anonymous

    March 25, 2012 at 12:20 am

    yusry & Lisa cheers up…, congrTulation;)
    u r so beautiful sweet couples/… semoga perkwinan kmu orang
    sempai ki akhir ahrat..

  4. saya

    March 22, 2012 at 8:20 pm

    Xsgka lak rmai org alim2 yg komen2 di atas baca beautifulnara.hahah funny.

  5. Aku

    March 22, 2012 at 5:47 pm

    Bestnya tengok diaorang, nak-nak yang masa Yusry & Lisa berguling-guling tu.

Loading...
To Top