(VIDEO)Teacher Shida Yang Sempoi Dan Lucu

Trending

(VIDEO)Teacher Shida Yang Sempoi Dan Lucu

Memang video Teacher Shida nie sempoi dan rileks jer. Kalah Stacy dia punya miming. Terbaik dari ladang. Terima kasih kepada DausPozi untuk link.

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

96 Comments

  1. missmydirtylittlesecret

    December 3, 2010 at 11:43 am

    ape maksud etika seorang guru???? orang dok sebut sangat neh…mcm lebih cikgu dari cikgu…beb…mase aku belajar ethic..mind you…nak jd cikgu kurang2 dua semester kena belajar ethic….xde sebut pasal cikgu xbley nyanyi.xbley wat video..xde philosopher pun kata cikgu perlu jd skema tahap gaban..ataupun rigid…bla bla bla….sudah2 la tu dengan mindset yg stereotype…semua cikgu dah dilatih dan tahu tugas masing2…selagi apa yang diajar kat sekolah xmenyimpang…sape korang nak kutuk2 pasal personal orang…aku cikgu juga…masa aku mula2 masuk mengajar….semua pandang pelik…sebab aku xayu, xminat siti, xskema….itu ke kriteria yang kena ada utk jd seorg cikgu….for example…mase aku skolah…cikgu aku suke gile isap rokok…pantang ade tempat xde org…berasap la die….tp bile mengajar…die ajar betul2….aku pernah makan pelempang cikgu aku dulu pasal tak buat homework…cikgu garang maha ultraman…tp aku xbenci coz bile die ajar aku paham….daripada jadi cikgu yang konon skema, tp pilih kasih, bias, judgmental dgn budak2…..baik jd cikgu yg senang didampingi or garang nauzubillah tp mengajarTERBAIK…budak2 sekarang bukan macam budak2 dulu…setakat cikgu shida miming neh…xhingin nye diorg nak terikut2…lainla klu die memang hampeh time mengajar…tu baru la bley kutuk, bley maki…cube kalau yg miming neh org jual cendol tepi jalan…xde plak korang nak kecoh…guru hanya profesyen…kerjaya…bukan identiti diri seseorg….aku lebih rela ada cikgu yg tekun mengajar aku walaupun perangai die hampeh…daripada ada cikgu yg perangai tip top pijak biawak pun xmati…tp mengajar mcm hampeh…sekian terima kasih…

  2. cikgu pahang

    December 3, 2010 at 1:06 am

    ok jugak – misti bebudak tu happy masa belajar. Kalau cikgu shida tengok 10 tahun lagi mesti tak larat nak tonton.
    Hati2 masa persembahan takut malu sendiri. Siapalah makwe awok shida.

  3. aweqtarabas

    November 30, 2010 at 11:55 am

    lawakla cikgu shida rasa mcm nak berkenalan dgn rapat pun ada. apala bodoh sangat orang yg close minded cakap yg bukan2 kat cikgu ni meh nak penampor sorang2. bestnya kalau jadi murid cikgu mesti happening gila class

  4. syifa

    November 29, 2010 at 4:17 pm

    lantak die la nak buat apa yg korang sebuk ni apasal.die tak kacau korang pon.dah tak suka tak payah la tengok .video lain kan ada….

  5. sokong cikgu shida

    November 24, 2010 at 4:22 pm

    yg korang lebih2 kutuk cikgu shida 2 apsal, die kaco idup korg ker.. kalo dh x ske x yah tgk, wat jer keje korg sdri.. s’bnrnye korg 2 yg bodoh psl cbuk nk tgk video cikgu shida.. lantak die ar nk wat pe pun.. drp korg tambah dose kutuk die, lbh baik korg wat bende lain.. sape yg kutuk cikgu shida, s’bnrnye d’org ar yg x der otak.. otak smua ltak kat @#$*!^..!!!

Loading...